Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem most ment vissza dolgozni, eddig szőrös volt
ott lent, de miután elkezdett dolgozni kb két hétre rá
leborotválta?
Pedig Biztos érte valami negatív dolog, egy rossz pillantás, sutymorogtak róla, kapott egy beszólást. Épp elég hogy jöjjön egy elhatározás, hogy most leszedi.
A nők szeszélyesek, soha nem gondoljak h a soha tényleg soha.
Szóval ha írásba nem adta, hogy szőrös marad, akkor bizony ezen tud változtatni kénye kedve szerint mert nem neked felel meg hanem magának
2023. szept. 19. 12:14
Figyi, mikor szültél, szétment a tested és nem érzed már magad szexinek az ilyen apróságok tudnak önbizalmat adni. Hidd el, ez is lecseng egy idő után, most picit meg van zavarodva, ez csak egy coping mechanism. Olyan mint amikor sok év után valaki megint munkába áll és 20 percig nézi melyik nyakkendőt vegye fel. Aztán lassan belejön, önbizalmat nyer.
Adj időt neki, majd visszatér a domináns önmagához. Mindenki megbillen párszor az életben.
2023. szept. 19. 12:17
"A nők szeszélyesek, soha nem gondoljak h a soha tényleg soha."
Mint valami rádiókabaré a 80-as évekből, bszki.
2023. szept. 19. 12:28
Vége az igénytelen otthon létnek.
2023. szept. 19. 12:34
25/36 A kérdező kommentje:
Az tuti nem igénytelenség. Kb 19évesen borotválta utoljára, meg persze a szülésnél kellett de az ugye kötelező. Most 30 éves. Nem hiszem hogy most jött volna rá hogy a kolléganői miatt igényesebb legyen.
De beteg vagy, kérdező. Veled semmit sem lehet megértetni, épp úgy, mint a VOLT férjemmel. Az asszony dobni fog, ha nem változtatsz a hozzáállásodon. Bár esetedben nem csak ez a probléma.
2023. szept. 19. 12:41
Két héten belül a második kérdés, ahol a férfi a punciszőr miatt sír. Nem hiszem el, hogy ez probléma embereknek.
2023. szept. 19. 12:43
Egyértelműen elmondta az okot, innentől nem értem, hogy mit problémázol ezen.
2023. szept. 19. 13:37
Oké, de akkor mit akarsz kihozni belőle, neked milyen elméleted van? Mert eddig kizártál mindent, amit írtak. Simán el tudom pedig én is képzelni, hogy most ment vissza, cserélt nadrágot, vki megbámulta, esetleg el is húzta a száját, és zavarta. Amúgy nekem pl. anyukám volt olyan, hogy vígan elvolt totál szőrösen, maga miatt semmit nem szedett, de ha strandra mentünk, vagy bejött a kánikula, akkor azért borotválkozott, ritkított itt-ott, mert nem szerette volna a kilógó punciszőrét, hónaljkutyás hónalját mutogatni.
2023. szept. 19. 13:38
Elmondta, zavarja, hogy a kolléganői látják ahogy kilóg a szőr a bugyiból. A nők nagy nagy többsége szőrtelenít, ha nem is full csupaszra, de a bikinivonalat leszedik vagy fazonra (ami szerintem macerásabb, mint egyben az egészet leszedni). A nőknél a szőrt autómatikusan összekapcsolják az igénytelenséggel, lehet 20 évesen nem zavarta, de most kapott egy olyan mondatot vagy pillantást, ami zavarja. Szülés után pláne, egyből megkapja a nő, hogy jajj de elhagyta magát, mert anya lett. Hiába volt előtte is olyan, akkor is. Meg más egy 19-20 éves "csitri" aki még fejjel megy a falnak és már csak azért sem fogja. Meg egy 30-as anya, aki nem akar az "igénytelen anyuka" dobozba kerülni.
2023. szept. 19. 13:57
Kapcsolódó kérdések: