Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frissen borotvált vagy 1 napos borosta?

Figyelt kérdés
Hölgyek mi jön be nektek inkább első randin?

2021. júl. 14. 17:09
A kérdező szavazást indított:
Frissen borotvált
1 napos borosta
Szakál párti vagyok
29 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát míg nem kerül közel az arcomhoz, addig nekem mindegy, ami jól áll neki.

Ha viszont már ott tartunk, akkor vagy frissen legyen borotválva, v. több napos borostája legyen, mert a köztes nagyon szúr.

2021. júl. 14. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kettő közül mindegy, kiv. ha a kettő közül valamelyik nagggyon nem áll jól neki.
2021. júl. 14. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
59%

Ha tökéletes szögletes fejed van, szép mosollyal, tökéletes fogsorral, akkor vajmi keveset számít ez. Ellenkező esetben én úgy gondolom, hogy a szakáll / borosta különböztet meg egy kisfiútól. Tapasztalatom szerint a nők szeretik azt mondani, hogy 'nem tetszik' nekik a borosta, 'nem tetszik' nekik a szakáll, habár minden esetben beindít bennük valamit. Emiatt nem kell rájuk haragudni, ez teljesen természetes dolog: az arcszőrzet egy nemi jegy, ösztönösen egy dologra asszociálhatsz róla: aki hordja az biztos nemzőképes férfi (most ne röhögjetek), tehát már beindul egy agyi folyamat. Ez ösztön

Én azt mondom borosta. Ha szúr, ha nem :)

2021. júl. 14. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Csupasz pasik taszítanak, legyen min. 4-5 napos borostája vagy szakálla.
2021. júl. 14. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Szakáll. Dús, ápolt, hosszú.
2021. júl. 14. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyéntől függ. Ismerek olyan férfit, aki borzalmasan néz ki borostával. Anélkül viszont nagyon jól, mert gyönyörű sima arcbőre van 60 évesen is, komolyan én még ilyet nem láttam. De borostával olyan volt, mikor egyszer megnövesztette kicsit, mint egy csöves. :D másnak meg tök jól áll. Szóval engem nem zavar, ha van. De ha nem áll neki jól, akkor ne legyen.
2021. júl. 14. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!