Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frissen borotvált vagy 1 napos borosta?
Hát míg nem kerül közel az arcomhoz, addig nekem mindegy, ami jól áll neki.
Ha viszont már ott tartunk, akkor vagy frissen legyen borotválva, v. több napos borostája legyen, mert a köztes nagyon szúr.
Ha tökéletes szögletes fejed van, szép mosollyal, tökéletes fogsorral, akkor vajmi keveset számít ez. Ellenkező esetben én úgy gondolom, hogy a szakáll / borosta különböztet meg egy kisfiútól. Tapasztalatom szerint a nők szeretik azt mondani, hogy 'nem tetszik' nekik a borosta, 'nem tetszik' nekik a szakáll, habár minden esetben beindít bennük valamit. Emiatt nem kell rájuk haragudni, ez teljesen természetes dolog: az arcszőrzet egy nemi jegy, ösztönösen egy dologra asszociálhatsz róla: aki hordja az biztos nemzőképes férfi (most ne röhögjetek), tehát már beindul egy agyi folyamat. Ez ösztön
Én azt mondom borosta. Ha szúr, ha nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!