Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakál, borosta vagy frissen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakál, borosta vagy frissen borotvált?

Figyelt kérdés

Őszintén kérdezem az itt jelen lévő hölgyeket, hogy kinek mi jön be jobban? Lehetőleg kort is írjatok.

26/f

2016. jún. 5. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Borosta! :)
2016. jún. 5. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Szakál vagy borosta! 18/L
2016. jún. 5. 21:28
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. A 3 milliméterre visszavágott körszakállt hova sorolnátok? mivel végül is szakáll, de rövidre van vágva.

Várok még válaszokat.

2016. jún. 5. 21:31
 4/13 anonim ***** válasza:
A borosta szexi, de számomra nagyon rossz, mivel szúr, ezért szeretem, ha a párom frissen borotvált.
2016. jún. 5. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Borosta

21L

2016. jún. 5. 21:33
 6/13 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem most kezdek el akkor borotválkozni. Marad a rövid körszakáll. :)

Jöhetnek még válaszok

2016. jún. 5. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Frissen borotvált. A szakáll igénytelennek tűnik, a borosta pedig szúr.

23/L

2016. jún. 5. 21:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek áll jó a szakál vagy a borosta. De ha van, az általában bejön nekem! :-)

21/L

2016. jún. 5. 23:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy idepofátlankodok. #7-es től kérdezném, hogy a normálisan karbantartott szakáll is igénytelen ? Szomorú lennék, mert a "p!cs@ számat" takarom el vele némileg :)
2016. jún. 5. 23:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Sose szerettem a szakállt, nagyon igénytelen, ahogy ottmarad az étlap evés után, egyszerűen undorodok tőle, nem tehetek róla, de ez csak az én véleményem. A borosta nem annyira gáz, de kegyetlenül szúr, és nem egy csiszolópapírt vagy drótkefét akarok érezni az arcomon...

31/N

2016. jún. 5. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!