Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg alávág a női önbecsülésnek ha élő randira olyan pasi jön aki nem ad magára,olcsó ruhák,rossz fogsor,nincs borotválkozás esetleg randin téged kér meg menjetek a te kocsiddal mert neki nincs kocsija?
Figyelt kérdés
Sajnos elég sokszor belefutok ilyen pasikba.Barátnőim is.Utána pár napig furán érzem magam,mintha csak ennyit érnék.
Még ismerkedni is alig van kedvem hetekig mert ezen rágódok.
jún. 9. 23:04
11/14 anonim válasza:
“A borostás ízlés kérdése.
Kocsi? Szóba nem àllnék olyan nővel, akit furikázni kell.“
Nekem nem jonnek be a szoros arcu nok de te tudod haver. Xd
12/14 anonim válasza:
Igen, sajnos ez elég lehangoló. Nem értem pontosan a kérdésed, mi bánt ebben, leírod kérlek?
13/14 anonim válasza:
Ez nem rólad szól. Értem, hogy arra gondolsz, hogy csak ennyire tartanak? Ilyen alsópolcos nőnek?
De a jó nők mindenkinek tetszenek. Sok pasinak meg semmi önkritikája, a seggüket sem mossák rendesen, de azt hiszik, 10-es pasik.
Nem téged hisznek rossz nőnek, magukat hiszik jó pasinak.
14/14 anonim válasza:
Nálam is mindig szintén aluli pasik próbálkoznak, már ha nagy ritkán próbálkoznak. Pedig nem a szőke hercegre várok, de azért egy igényesséhi szint van, amit jó lenne, h megütne. Azalatt meg úgy vagyok vele, hogy inkább vagyok egyedül, mint olyannal, aki nem teszi magát kicsit sem vonzóvá. Tisztában vagyok vele, hogy én sem vagyok tökéletes, mástól sem azt várom. De azért vannak olyan pasik, hogy nem is értem mire fel van önbizalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!