Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek párválasztásánál mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek párválasztásánál mi a legfontosabb?

Figyelt kérdés
jan. 2. 11:24
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
33%

Ha meg kedvelem simán.

jan. 2. 14:44
 32/41 anonim ***** válasza:
19%

Lóvé, egyértelmű.

19/L

jan. 2. 15:00
 33/41 anonim ***** válasza:
34%
Szeret hű kitartó meg nyilván legyen kémia.
jan. 2. 15:30
 34/41 anonim ***** válasza:
28%

Jóképű , magas , izmos, vékony legyen

Iskolai eredmények (diploma , nyelvvizsgák )

Pénz, autó , lakás

Férfi humora, személyisége

Nálam legyen magasabb, legyen férfias és jókiállású. Nem feltétlen kell mitudom én milyen jóképűnek lenni (pl a tipikus szépfiúkat nem szeretem).

Legyen egy normális szakmája, ha van lakása (nem elvárás), akkor elég egy 350-400-as kereset is), ha nincs azért egy 450-500-at keressen.

Tudatos legyen pénzügyileg.

Éljen külön (írtam nem kell saját ingatlan), egy auto alap.

Humor kell és a személyisége passzoljon az enyémhez. Legyenek közös céljaik, érdeklődési körünk.

Legyen odaado, támogató (nem anyagilag) és figyelmes...bár ez full alap kéne hogy legyen.

Ezeket én is simán nyújtom.

N 32

jan. 2. 16:32
 35/41 anonim ***** válasza:
44%

Lehet, csak én vagyok így ezzel, de én ezek között nem tudok sorrendet felállítani, mivel mind a négy pont abszolút dealbreaker.

1. Nem pont az első pontban felsorolt melléknevekkel jellemezném a barátomat, mivel nem kifejezetten magas és vékonynak sem mondanám, de alapvetően kulcsfontosságú volt számomra a párválasztás során, hogy vonzódjak a partneremhez. Így egy számomra jóképű, jó kiállású, egészséges testalkatú férfit választottam.

2. Mivel én is szellemi munkát végzek, emellett pedig államilag akkreditált képzéseket végzek, fontos volt, hogy a párom is értelmiségi körökben mozogjon, és szellemi munkát végezzen.

3. Nekem sem saját autóm, sem saját lakásom nincs, így azt nem vártam el. Viszont (a 2-es pontból adódóan) én jól keresek, és nem jöttem volna össze olyan férfival, akivel összeegyeztethetetlen az életszínvonalunk. Ez persze nem azt jelentette, hogy elkértem a bérpapírjait, és ha bruttó 20-szal kevesebb volt a besorolási bére, akkor búcsút mondtam neki, de az önálló élet pl alapelvárás volt, ahogy az is, hogy hó végén ne nézegesse már, hogy melyik vizes zsömlét tudja megvenni.

4. Ezt gondolom, magyarázni sem kell…

Az első és a negyedik pont igazából az, amiért megéri valakivel összekötni az életed. A kettes és a hármas az, ami működőképessé teszi a kapcsolatot.

jan. 2. 16:57
 36/41 anonim ***** válasza:
13%
Csaki a manika.
jan. 2. 17:11
 37/41 anonim ***** válasza:
7%

Jesszusom, olyan bődületes butaságot szavaztak meg, hogy inkább nem is szavazok mert felesleges.

A külső a legfontosabb, ez teljesen egyértelmű, erre a sok hülye pont arra szavazott ami a legkevésbé számít.

jan. 2. 20:31
 38/41 anonim ***** válasza:
63%
Le van pontozva minden normális válasz...aki nem a nőket szidja.
jan. 2. 20:33
 39/41 anonim ***** válasza:
45%

Mint a magyar választások az elmúlt 14 évben, amikor mutatják az ország térképét és mindenhol narancssárga, olyan ez a szavazás is :)

Olyankor is mindig fogom a fejem, hogy az emberek milyen ostobák.

jan. 2. 20:33
 40/41 anonim ***** válasza:
50%

Könnyebb elhitetni magatokkal, hogy a nőknek nem fontos a férfi személyisége, mint elfogadni, hogy a tietek rossz.

Női megfelelője a dolognak: "Jaj minden férfi csak szexre megy. Jaj. Jaj." (Nem kincsem, nem megy minden férfi a azexre, csak te nem vagy jó egyébre.)

jan. 2. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!