Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek párválasztásánál mi a legfontosabb?
Jön megint a szemelyiseg cope-olas XD
Az iskolai eredmenyek meg foleg a magyar oktatasi rendszerben egy vicc.
1.arc
2.magassag
3.penz
A nok tulnyomo reszenek ez kell.
És csak nem hagyják abba, hogy a jó külső ömmagában semmit nem ér 🤣
Már hogyne érne, nagyon is sokat ér.
Teljesen más megvilágításba helyez.
Ha jóképű vagy nem kell pénz, nem kell jó duma, nem kell humoros szuper személyiség.
Beleszerenek a nők a szemeidbe, meg a mosolyodba.
Ez a valóság.
A segged kitörölheted a többivel ha ronda vagy.
Kereshetsz egy hasonló nőt, azt csá.
Ami a felsoroltakat illeti:
-nekem a jó kinézet nem az izmost meg a vékonyat takarja. Legyen egészséges, elégedett a testével. Nem kell kipattitva lenni, egy átlagos alkat bőven elég.
-nem kell feltétlenül több diploma, de minimum egy érettségi+szakma+nyelvtudás, ezek alapok viszont.
-pénz mindenkinek fontos, nekem is. Én is dolgozok, a közös életet nem lehet enélkül felépíteni. Autóm nekem is van, lakás ritka kincs a mai ingatlan árak mellett.
-nyilván a személyisége lesz az egyik legfontosabb. Nem szeretem kiemelni, mint legfontosabb, mert több dolog összképe a fontos. Pl lehet akármilyen személyisége, ha egyáltalán nem tudok vonzódni hozzá, de lehet akármilyen vonzó, ha egy tapló.
Amiket én hozzá tennék:
-szexuális kultúra
-érdeklődési körök
-komfliktuskezelési készségek
-érzelmi intelligencia
-jövőkép (hol, hogyan)
-életcélok (akar-e: házasodni, kisállatot, gyereket stb)
11, ha nagyon leegyszerüsítjük kb igaz. De, vajon a pénz miből "lesz"? Abból, hogy tanulatlan Józsi a gyárban lottót nyer?
Az változó, kit mennyire zavar, hogy a pènz honnan jön. Sokan elvárják, hogy tiszta legyen.
Ha pedig tiszta, akkor eleve elérhetetlen bizonyos jellemvonások nélkül.
Szeretem, hogy rendszeresen úgy tesztek, mintha A nem függne össze B-vel.
Ezen felül sok olyan nő is van, akinek az, hogy kivel van fontosabb, mint, hogy hol.
Az emberek nem egyformák.
De, az tény, hogy, ha vonzó vagy és gazdag, tuti hamar találsz insta macát, amire itt az inci tömeg vágyik. Ami itt a nő szinonímája.
Normálisék meg más rendszer(ek) szerint keresik a társuk.
Áh, szokásos gyakori kérdések.
Nőknek mi a fontos?
*nők szavaznak, érvelnek*
Féfiak: 🤬😡
Ez az egyik legtaszítóbb, legundorítóbb férfi reakció. Amikor a fejetekben van egy kép, és akárki akármit mond, az akkor is úgy van, és akkor is rá akarjátok erőszakolni a véleményeteket a nőkre. Ez így van hétköznapi témákban, szexben, mindenben. Mert kizárt, hogy igazat mondjon egy nő, mást gondoljon, mint ami az agyatokban van. Na pont ez a gondolkozás az egyik, amiért nincs sikeretek. Ha a többi okot is megtaláljátok (nem a külső, ami mindnekinél fejleszthető) akkor talán lenne sikerékményetek.
Az utolsót leszàmítva minden számít nekik. Az első a della, mellè hab a tortán, ha jóképű, sportos és amerikai MBA diplomája van.
Kúràsra jó genetikàjú, 16-20 èves 20+ farkú tinifiú a jó.
30 F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!