Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek párválasztásánál mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek párválasztásánál mi a legfontosabb?

Figyelt kérdés
jan. 2. 11:24
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem szeret bele a jó külsőbe😂 Aki csak tetszik, azzal maximum szexelek. De még ott is számít a személyiség, csak nem annyira, mint komoly kapcsolat esetén, csak viselkedjen velem normálisan. Ha komolyat keresek, akkor viszont minden mást IS nézek.
jan. 2. 12:57
 22/41 anonim ***** válasza:

De ha nincs jó külső gondolom akkor se tudsz beleszeretni nem? Pedig lehet hogy jó személyisége van az illetőnek.

jan. 2. 13:02
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
22# Ha iszonyatosan ronda, akkor nyilván nem. De nem egy férfivel randiztam már, akik első látásra semlegesek voltak, csak egy közösségben voltunk, így megismertem őket valamennyire és később kezdtem őket vonzónak tartani. Én a “külső” alá veszem a testbeszédet, hangot is pl, ezek nem feltétlen jönnek át azonnal. A személyiséggel együtt az összhatás viszont simán eredményezhet egy vonzó férfit.
jan. 2. 13:05
 24/41 anonim ***** válasza:
11%

Nekem ez az elképzelésem: fiatal nőknek még annyira nem fontos a pénz, bár a lúzereket ők sem szeretik, idősebbeknek már fontosabb, a családalapítás miatt.

Egy nőnél az értékét elsődlegesen a külseje harározza meg, így a csúnyácska és átlagos, meg a valamivel átlag feletti nők még tudnak arra hivatkozni, hogy személyiség a fontos, de azért is van ez így, mert ők nincsenek Emily Ratajkowski szintjén. Aki meg Emily szintjén van, az valószínűtlen, hogy összejönne egy jó indulatú Tesco kasszással, mivel tisztában van vele, hogy milliomos pasit is kaphat.

A nőt az evolúció minden bizonnyal arra állította be, hogy azt a hímet szerezze meg, aki a legtöbb erőforrással rendelkezik. Ezért egy nem gazdag csaj feleségül mehet egy gazdag pasihoz (pl. Cristiano Ronaldo esetét Georgina Rodriguez-zel), egy gazdag nő meg kevés valószínűséggel megy feleségül egy szegény pasihoz.

Természetesen kivételek mindig lehetnek, pl. egy tehetséges, szegény srác akár beházasodhat egy gazdag családba, de általában úgy zajlódhatnak a dolgok, mint fent írtam. Legalábbis most ezt gondolom.

jan. 2. 13:08
 25/41 anonim ***** válasza:
7%

Tehát a külső az első és utána jön a többi. Mondjuk már értem hogy 28 éve miért vagyok egyedül mert iszonyatosan ronda vagyok. Én ezt próbálom itt miótta bizonyítani hogy csak a külső az első.

jan. 2. 13:10
 26/41 anonim ***** válasza:
0%

Még valami: a külső annyira fontos egy nőnek - és most itt a topnőkről beszélek - hogy nézzen ki valahogy. Ha nem undorodik tőle, de nem is egy szépfiú, hanem van egy megjelenése, akkor simán hozzámehet az egzisztenciája miatt. Szóval a külső annyira nem fontos, csak nézzen ki valahogy.

#24 voltam.

jan. 2. 13:13
 27/41 anonim ***** válasza:
60%

Nincs olyan, hogy legfontosabb, mindent egy egységként kell kezelni. Ha undorodok tőle, nyilván nem érdekelhet a személyisége, de ha szép és belül meg üres azzal meg nem kommunikálok, mert ennél többre van igényem. De mondhatjuk úgy is, hogy annyit várok, amennyit adok, szóval legyen átlagos, de értelmes ember normális (nem milliomos) fizetéssel. Autó előny, de hiánya nem hátrány, saját lakást nem várok, mert nekem sincs.

Az persze fontos, hogy legyen figyelmes meg érzelmi intelligencia, normális szexuális kultúrája legyen.

Persze úgyis meg leszek vádolva, hogy hazudok, mert akinek szemellenzője van annak úgyis mindegy, hogy mit mondok.

jan. 2. 13:38
 28/41 anonim ***** válasza:
78%

Hogy fáj nekik az igazság egyem meg 😅

Nem győzik a válaszokat lepontozgatni.

Igen számít a személyiség, de nem az alapján veszed észre a másikat, hanem a kinézete amihez vonzódsz.

Külső megfog, belső megtart.

jan. 2. 14:14
 29/41 anonim ***** válasza:
9%
Nekem nem számít a külső de én meg nem találok olyan nőt akinek szintén ne számítana. Hiába adtam én le az igényeket teljesen.
jan. 2. 14:25
 30/41 anonim ***** válasza:
52%
Gondolom akkor neked is megfelel a 120 kilós Bözsi a kisboltból, mert remek humora van és jó személyisége?
jan. 2. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!