Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért hiszik, hogy akkora szakértőik a női nem párválasztásának, mikor semmi sikerélményük nem volt ilyen téren? (Tisztelet a kivételnek!).
Mert leginkább a genetikával jönnek (vadászszem, lapátáll), hogy ezek hiánya miatt sikertelenek. Miközben én pl. még az életben nem láttam olyan embert a valóságban, aki mindkettő tulajdonsággal rendelkezett volna. Tény, hogy az elutasításban van tapasztalatuk, de abban hogy hogyan kell meghódítani egy nőt..abban sajnos nincs.
Mivel a nők nem legó figurákkal akarnak járni, tehát nem fogják a férfiakat ízekre bontani és aszerint osztályozni a részecskéit.
Ti mit gondoltok erről? Miért hiszik, hogy szakértőik egy olyan dolognak, amihez még nem volt sok közük az életben?
Szeretnének szakértők lenni, ezért tesznek fel kérdéseket, sok bugyutát is hogy megértsék a sikertelenségüket.
Aztán hiába mert nem segít ez rajtuk úgysem
Azert, mert a lapatallu olasz macsoknak jatsszak az eszuket, es a legjobb oldalukat mutatjak.
Velunk szemben nincs tetje, ahogy viselkednek, tehat van lehetosegunk meglatni a valodi (nem megjatszott) enjuket, amit a lapatallu Chad-ek csak a valoperes targyalaskor latnak 😂
37F incel
5
Olyasmi lehet, mint mikor egyes férfiak az insta modellekre és onlyfans csajokra csorgatják a nyálukat.
Persze ez nem fedi lesz az egész férfi nemet, mint ahogyan az se fed le minden nőt, hogy olasz macsókra hajtanak.
Izlések és pofonok.
Én ezeket a kérdéseket már átugrom.. Eleinte igyekeztem legjobb tudásom szerint válaszolni a kérdéseikre, de valamivel mindig megmagyarázták...
Pl, csak 180 fölött férfi a férfi. Leírtam, hogy a párom alig magasabb nálam, én 167, ő 175. "Hazudok, igazából pasi vagyok"
Szóval csak átgörgetem ezeket:'D
Kb. úgy vagyunk szakértők ahogy itt látni: [link]
De a nőket még a legtapasztaltabb férfiak sem szokták érteni, nemhogy a tapasztalatlanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!