Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek miért hiszik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek miért hiszik, hogy akkora szakértőik a női nem párválasztásának, mikor semmi sikerélményük nem volt ilyen téren? (Tisztelet a kivételnek!).

Figyelt kérdés

Mert leginkább a genetikával jönnek (vadászszem, lapátáll), hogy ezek hiánya miatt sikertelenek. Miközben én pl. még az életben nem láttam olyan embert a valóságban, aki mindkettő tulajdonsággal rendelkezett volna. Tény, hogy az elutasításban van tapasztalatuk, de abban hogy hogyan kell meghódítani egy nőt..abban sajnos nincs.

Mivel a nők nem legó figurákkal akarnak járni, tehát nem fogják a férfiakat ízekre bontani és aszerint osztályozni a részecskéit.

Ti mit gondoltok erről? Miért hiszik, hogy szakértőik egy olyan dolognak, amihez még nem volt sok közük az életben?

2021. okt. 17. 22:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Túl sok szabadidejük , mindenféle idióta összeesküvést gyàrtanak vagy követnek , ostobasàgokkal pótoljàk magukban a hiànyt.
2021. okt. 17. 22:30
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
Mert könnyebb ezt okolni a sikertelenségükért, mint magukba nézni és felismerni, hogy mit rontanak el, min kéne változtatniuk ahhoz, hogy legyen esélyük. Az hasznosabb lenne sokkal számukra is, de nehezebb. Aztán már annyit hangoztatják és olvasgatják más incelektől is ezeket a hülyeségeket, hogy végül valóban el is hiszik. Az nem számít, hogy rengeteg ellenpélda van, csak azt nézik, ami az ő igazukat támasztja alá.
2021. okt. 17. 22:32
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

Szeretnének szakértők lenni, ezért tesznek fel kérdéseket, sok bugyutát is hogy megértsék a sikertelenségüket.

Aztán hiába mert nem segít ez rajtuk úgysem

2021. okt. 17. 22:41
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Mert semmi önkritikájuk nincs. Torz az énképük, és ezt a torzítást a világra is, és a nőkre, és a nem incel férfiakra is kivetítik.
2021. okt. 18. 00:13
 5/21 anonim ***** válasza:
34%

Azert, mert a lapatallu olasz macsoknak jatsszak az eszuket, es a legjobb oldalukat mutatjak.

Velunk szemben nincs tetje, ahogy viselkednek, tehat van lehetosegunk meglatni a valodi (nem megjatszott) enjuket, amit a lapatallu Chad-ek csak a valoperes targyalaskor latnak 😂

37F incel

2021. okt. 18. 01:01
 6/21 A kérdező kommentje:

5

Olyasmi lehet, mint mikor egyes férfiak az insta modellekre és onlyfans csajokra csorgatják a nyálukat.

Persze ez nem fedi lesz az egész férfi nemet, mint ahogyan az se fed le minden nőt, hogy olasz macsókra hajtanak.

Izlések és pofonok.

2021. okt. 18. 01:06
 7/21 anonim ***** válasza:
44%
Én úgy lettem "szakértő", hogy Tinderes sikertelenségeim után más emberek profilját is kipróbáltam. Az igazság ma már 3 gombnyomásra van, csak az emberek valamiért félnek tőle.
2021. okt. 18. 02:26
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket a kérdéseket már átugrom.. Eleinte igyekeztem legjobb tudásom szerint válaszolni a kérdéseikre, de valamivel mindig megmagyarázták...

Pl, csak 180 fölött férfi a férfi. Leírtam, hogy a párom alig magasabb nálam, én 167, ő 175. "Hazudok, igazából pasi vagyok"

Szóval csak átgörgetem ezeket:'D

2021. okt. 18. 06:59
 9/21 anonim ***** válasza:
Mert ismerjük a nőknek azt az oldalát is, amit csak a ronda férfiaknak mutatnak meg.
2021. okt. 18. 07:57
 10/21 anonim ***** válasza:

Kb. úgy vagyunk szakértők ahogy itt látni: [link]

De a nőket még a legtapasztaltabb férfiak sem szokták érteni, nemhogy a tapasztalatlanok

2021. okt. 18. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!