Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért hiszik, hogy akkora szakértőik a női nem párválasztásának, mikor semmi sikerélményük nem volt ilyen téren? (Tisztelet a kivételnek!).
Mert leginkább a genetikával jönnek (vadászszem, lapátáll), hogy ezek hiánya miatt sikertelenek. Miközben én pl. még az életben nem láttam olyan embert a valóságban, aki mindkettő tulajdonsággal rendelkezett volna. Tény, hogy az elutasításban van tapasztalatuk, de abban hogy hogyan kell meghódítani egy nőt..abban sajnos nincs.
Mivel a nők nem legó figurákkal akarnak járni, tehát nem fogják a férfiakat ízekre bontani és aszerint osztályozni a részecskéit.
Ti mit gondoltok erről? Miért hiszik, hogy szakértőik egy olyan dolognak, amihez még nem volt sok közük az életben?
Szerintem az incelek és a csajozógépek között van egy széles réteg, ami úgy a férfiak 90%-át teszi ki. Bármilyen furcsa is elsőre, közülük is a sikertelenebbek azok, akik jobban értik a nőket. Nekik tanulniuk kellett, megfigyelni a nők reakcióit, viselkedését. Többször koppantak, több visszautasítást kaptak, amiből pontosabb képet tudtak kialakítani a nőkről, mivel voltak sikertelenek és sikeresek is. Egy alapvetően sikeres férfi nem fogja tudni, hogy mitől sikeres. Egyrészt nem is agyal rajta, mert felesleges, másrészt mivel (szinte) csak a sikert tapasztalta meg, ezért fogalma sincs, hogy mi is a sikere titka, így át sem tudja adni másoknak.
Tehát nem arról van szó, hogy a teljesen sikertelen férfiak a női nem szakértői, hanem azok, akik valaha sikertelenek voltak, de végül mégis sikeresek lettek.
Nők között is azok értik jobban a férfiakat, akik ugyanezen átmentek.
Hát biztos vannak olyan nők, akiknek semmit nem jelent, de nem ez az átlag. Valóban igaz, hogy muszáj, hogy meg legyen egy bizonyos szintű vonzalom a másik iránt, mert, ha az nincs, akkor kár is pazarolni az időt, de az, hogy kinek mi számít vonzónak az elég szubjektív tud lenni. Nyilván vannak azok a férfi típusok, amik a legtöbb nőnek bejönnek, magas, jó kiállású, jóképű, stb, ők nyilván előnyben vannak, mint ahogy nőknél is, a szép, karcsú, szimmetrikus arcú, fiatal nők előnyben vannak. Az élet már csak ilyen. De mindig vannak olyanok, akik ezeken túlnézve is tudnak vonzónak találni másokat. Lehet, hogy valakinek pl a nagy orr, a pár plusz kg, kopaszság, vagy bármi ami elüt a megszokottól jön be. Emellett persze a személyiség is nagyon fontos, személy szerint soha nem tudnék egy olyan emberrel lenni, akivel pl teljesen ellentétesek a nézeteink, nem becsül meg (vagy pont nőgyűlölő, mint a legtöbb incel), akkor felőlem nézhetne ki úgy, mint maga Henry Cavill is, akkor sem tudnám elviselni.
Nyilván, azok a nők, akik csak szexet keresnek tinderen, nekik nyilván fontosabb lesz, hogy vonzó legyen a partner, ott személyiség szempontjából van alacsonyan a léc. De hidd el, ha kapcsolatot keresne, nagyon rövid úton vágna ki, ilyen undorító személyiséggel.
15#
Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez a jelenség igazán csak a rarskereső oldalakon szembetűnőek, mert ott durva az eltérés eredményességben, ott szinte mindenki a külső alapján szelektál de nagyon szigorúan, belső értékek nem. Ahol már nem kizarólag a kinézet számít az a való világ, ahol viszont egészen ügyesnek kell lenned hogy kompenzáld a nem elég kiemelkedő vagy ronda külsőt
15
A személyiségemen könnyen tudnék változtatni, ha lenne amiért. Akikkel kell, azokkal én vagyok a legrendesebb, tehát akik számítanak az életben.
És én voltam anno a legcukibb még vadidegenekkel is. Szerény, jóravaló gyerek. Ért bármit is? Nem.
Tehát nem fogok jópofizni olyan embereknek akik előítélettel vannak felém, meg a külsőm alapján ítélnek el. Noszensz amit mondasz.
16
A való életben is majdnem ugyanúgy tetten érhető mert kevés embernek van stand up comedys vagy politikusi szintű kommunikációs készsége, ezt csak nagyon kevesen tudják kifejleszteni. Mondjuk azt, hogy 1-2%-nak sikerül kompenzálni. És a többiekkel mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!