Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek miért hiszik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek miért hiszik, hogy akkora szakértőik a női nem párválasztásának, mikor semmi sikerélményük nem volt ilyen téren? (Tisztelet a kivételnek!).

Figyelt kérdés

Mert leginkább a genetikával jönnek (vadászszem, lapátáll), hogy ezek hiánya miatt sikertelenek. Miközben én pl. még az életben nem láttam olyan embert a valóságban, aki mindkettő tulajdonsággal rendelkezett volna. Tény, hogy az elutasításban van tapasztalatuk, de abban hogy hogyan kell meghódítani egy nőt..abban sajnos nincs.

Mivel a nők nem legó figurákkal akarnak járni, tehát nem fogják a férfiakat ízekre bontani és aszerint osztályozni a részecskéit.

Ti mit gondoltok erről? Miért hiszik, hogy szakértőik egy olyan dolognak, amihez még nem volt sok közük az életben?

2021. okt. 17. 22:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
na még egy anyázós posztoló.
2021. okt. 18. 21:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az incelek és a csajozógépek között van egy széles réteg, ami úgy a férfiak 90%-át teszi ki. Bármilyen furcsa is elsőre, közülük is a sikertelenebbek azok, akik jobban értik a nőket. Nekik tanulniuk kellett, megfigyelni a nők reakcióit, viselkedését. Többször koppantak, több visszautasítást kaptak, amiből pontosabb képet tudtak kialakítani a nőkről, mivel voltak sikertelenek és sikeresek is. Egy alapvetően sikeres férfi nem fogja tudni, hogy mitől sikeres. Egyrészt nem is agyal rajta, mert felesleges, másrészt mivel (szinte) csak a sikert tapasztalta meg, ezért fogalma sincs, hogy mi is a sikere titka, így át sem tudja adni másoknak.

Tehát nem arról van szó, hogy a teljesen sikertelen férfiak a női nem szakértői, hanem azok, akik valaha sikertelenek voltak, de végül mégis sikeresek lettek.

Nők között is azok értik jobban a férfiakat, akik ugyanezen átmentek.

2021. okt. 18. 23:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Ahogy már egy előző hozzászoló leírta, Tinderen bárki kipróbálhatja és meggyőződhet arról, hogy mi a siker “titka”. Csak csináljon hamis profilokat jóképű srácok fotóival és meglátja mennyit számít a duma meg a személyiség. Vagyis semmit!!!
2021. okt. 20. 11:05
 14/21 anonim ***** válasza:

Ki lett mar probalva:

[link]

37F incel

2021. okt. 20. 11:38
 15/21 anonim ***** válasza:

Hát biztos vannak olyan nők, akiknek semmit nem jelent, de nem ez az átlag. Valóban igaz, hogy muszáj, hogy meg legyen egy bizonyos szintű vonzalom a másik iránt, mert, ha az nincs, akkor kár is pazarolni az időt, de az, hogy kinek mi számít vonzónak az elég szubjektív tud lenni. Nyilván vannak azok a férfi típusok, amik a legtöbb nőnek bejönnek, magas, jó kiállású, jóképű, stb, ők nyilván előnyben vannak, mint ahogy nőknél is, a szép, karcsú, szimmetrikus arcú, fiatal nők előnyben vannak. Az élet már csak ilyen. De mindig vannak olyanok, akik ezeken túlnézve is tudnak vonzónak találni másokat. Lehet, hogy valakinek pl a nagy orr, a pár plusz kg, kopaszság, vagy bármi ami elüt a megszokottól jön be. Emellett persze a személyiség is nagyon fontos, személy szerint soha nem tudnék egy olyan emberrel lenni, akivel pl teljesen ellentétesek a nézeteink, nem becsül meg (vagy pont nőgyűlölő, mint a legtöbb incel), akkor felőlem nézhetne ki úgy, mint maga Henry Cavill is, akkor sem tudnám elviselni.

Nyilván, azok a nők, akik csak szexet keresnek tinderen, nekik nyilván fontosabb lesz, hogy vonzó legyen a partner, ott személyiség szempontjából van alacsonyan a léc. De hidd el, ha kapcsolatot keresne, nagyon rövid úton vágna ki, ilyen undorító személyiséggel.

2021. okt. 20. 11:39
 16/21 anonim ***** válasza:

15#

Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez a jelenség igazán csak a rarskereső oldalakon szembetűnőek, mert ott durva az eltérés eredményességben, ott szinte mindenki a külső alapján szelektál de nagyon szigorúan, belső értékek nem. Ahol már nem kizarólag a kinézet számít az a való világ, ahol viszont egészen ügyesnek kell lenned hogy kompenzáld a nem elég kiemelkedő vagy ronda külsőt

2021. okt. 20. 14:47
 17/21 anonim ***** válasza:

15

A személyiségemen könnyen tudnék változtatni, ha lenne amiért. Akikkel kell, azokkal én vagyok a legrendesebb, tehát akik számítanak az életben.

És én voltam anno a legcukibb még vadidegenekkel is. Szerény, jóravaló gyerek. Ért bármit is? Nem.

Tehát nem fogok jópofizni olyan embereknek akik előítélettel vannak felém, meg a külsőm alapján ítélnek el. Noszensz amit mondasz.

2021. okt. 20. 15:02
 18/21 anonim ***** válasza:
#17 nem mondtam semmi ilyet. Amúgy meg elég görény dolog csak azzal viselkedni tisztességesen, akihez érdek köt. Szerintem minden embert megillet, hogy normálisan viselkedjenek vele, az incelekkel is, ha nem görénykednek azonnal, meg mindenki mással is. Én sem vagyok élből elutasító senkivel, de aki a nemet nem tudja megérteni, azzal tényleg nem leszek kedves.
2021. okt. 20. 15:07
 19/21 anonim ***** válasza:

16

A való életben is majdnem ugyanúgy tetten érhető mert kevés embernek van stand up comedys vagy politikusi szintű kommunikációs készsége, ezt csak nagyon kevesen tudják kifejleszteni. Mondjuk azt, hogy 1-2%-nak sikerül kompenzálni. És a többiekkel mi lesz?

2021. okt. 20. 15:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert szerinted csak a 10/10es emberek, plusz az az 1-2% van kapcsolatban? Mi lenne? Tudnak normálisan viselkedni, és van legalább egy tulajdonságuk, ami tetszik a másik nemnek.
2021. okt. 20. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!