Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság mennyire van joga a szülőnek ahhoz, hogy beleszóljon felnőtt gyereke párválasztásába?
Annyi joga van, amennyit a a felnőtt gyermek ad neki. Ha nem ad, nincs, ha ad, akkor akár 100 százalékos is lehet.
Annyira van jelen, amennyire a gyermek érzelmileg felnőtt, amennyire levált a szülőkről, amennyire a párválasztáshoz beérett pszichoszexuálisan.
Csak te hiába akarod megakadályozni ha ő inkább lelép, szóba se áll veled.
"Egy retkes cigóval én sem hagynám a lányomat"
De ezt te írtad. Teljesen mindegy, hogy normális családban nőtt-e fel vagy se mert ha megbolondítja egy retkes cigó, kínai, drogos akkor is vele lesz. Járhatsz a nyakára, tilthatod, de felnőtt nőként azt csinál amit akar. Max ha végre rájön, hogy rád kellett volna hallgatni akkor elnézést kér és megvigasztalhatod. De olyasmi nincs, hogy te nem hagyod. Ő dönt!
7. Hagyjuk már ezt a rózsaszín beteg nyávogást! Ott kezdődik a dolog, hogy nevén nevezzük azt, aminek neve van! Lehet hogy téged megnyomorított a woke őrület, meg hogy a devianciákat sztárolják, de engem valahogy nem. Én sajnos elég sokat utazok cigókkal, a környéken élő emberek életét keserítik meg, úgyhogy baromira nem érdekel egy hisztis nyomi véleménye. Majd ha a te fejeden ütnek szét egy sörösüveget, vagy a testvéred szájába köpnek bele egy nagy turhát, másképpen látod a világot. Abban is biztos lehetsz, hogy a retkes cigókat a normális cigányok(cigány mint kifejezés való és élő, a normális cigányokat nem zavarja) is megvetik. Dolgoztam általános iskolában, ahol óriási probléma volt már akkor is az, hogy a retkesek verték, ütötték azokat a cigány gyerekeket, akik tanulni akartak. Hogy én lennék a rasszista? Jó vicc! Csak egészséges és igazságpárti a lelki világom. Képzeld, én voltam a pártfogója annak a cigány srácnak, aki 13 évesen művészi szinten rajzolt, és irodalomból jeles volt. Én voltam az, aki kiállt mellette amikor a pereputty az iskola előtt meg akarta verni mert mi az hogy ő tanul, ennek az autóm kerekei látták kárát.
Szóval te nagy igazságosztó% Ne a fotelból érzékenykedj, menj és tapasztalj a világban! Ezt is jelentgesd, tudod van akit emberből faragtak, van akit műanyagból, ezt magadra is veheted! Burkold be magad szivárványos zászlóba, lmbtq, blm meg mindenféle marhaságba, aztán azt sem tudod mit csinálsz és miért.
Majd légyszi állj ki az igazi áldozatok mellett is, vedd észre a valódi problémákat, és ne a beszari birkanyájból jóemberkedj! Csak mondom, bárhova mész, igen sok problémát fogsz találni, csak állíts 180 fokot a kamerán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!