Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felnőtt nők mártírok, vagy önző/számítóak ez ügyben?
Gyakran olvasom itt a Gyakorin, hogy a fiatal lányokat kihasználják az érett férfiak, hogy az ilyen pasik beteg állat pedok, és minden fiatal lányt óva intenek tőlük.
De HA, ez igaz, akkor miért látok olyan férfiakkal felnőtt nőket? A felnőtt nők miért nem jóképű, sportos, fiatal srácokkal vannak, a sok haldokló, pedo, 30-40-50-es öregember helyett?
Főleg, hogy itt olvasom azt is, hogy egy nő 50-60 évesen, 3 gyerekkel is értékes, nem kell leadnia a szintből, és nyugodtan válogathat.
Ugye nem arról van szó, hogy önző módon, aranyásóként, maguknak akarják a stabil egzisztenciával, lakással, kocsival jó fizuval rendelkező pasikat?
Komolyan érdekel!
A nöoben van anyai ösztön evtizedekkel fiatalbb pasiban nem nemiséget látnak bele.
A pasik viszont minden serdulőben is a nemi jegyeiket nézik csak.
A saját lanyuk se flangálhat az apák előtt alulöltözve. Mig anyukák nem gerjedének a fiuk meg fiatal pasik nemiszervère.
Mások a ferfiak.
Egy felnőtt, kialakult jellemmel, normákkal rendelkező, érett nőt nehezebb érzelmileg manipulálni, mint egy 18, vagy rosszabb esetben 16 éves szinte még gyereket, aki épp csak tanulja a felnőtt létet, akit a szülei tartanak el, sok ügyet még ők intéznek helyette stb.
Ha megkérdezel pasikat, akik 30-40 között ezt a korosztályt részesítik előnyben, vagy csak ilyen nőket hajtanak, azt hallod majd, hogy ,jobban tudnak szeretni, kevesebbet várnak el, nem olyan házsártosak, odaadóbbak az ágyban, stb. Vagyis, irányíthatóak és hajlandóak belehalni egy szerelembe, mindent feláldozni, ész nélkül a nagy, rózsaszín ködben, hiszen ez az életkor szerinti szintjük. Mert, még nincs viszonyítási alapjuk, még nem ismerik magukat se teljesen, a párkapcsolatokat se, nincs sok tapasztalatuk a felnőtt világból. Persze, hogy könnyebb őket lenyűgözni, fele annyi beletett energiával is.
Nem véletlen, hogy nem a saját korosztályukat keresik az ilyen férfiak.
Én nagyon sajnálom az ilyen lányoknak azt az igen széles rétegét, akit csúnyán kihasználnak, majd ejtenek, vagy azért, mert elkezd megjönni az esze és kialakulni a személyisége, vagy, mert "megöregedtek", elszürkültek, felnőttek és másik gimnazista kell a pasinak, akinek a fiatalságán élősködhet. Ha a csajnak szerencséje van, nem teszi addigra tönkre az a barom aki kihasználta és nem tartja vissza annyira a fejlődésben, hogy utána ne találjon önmagára. Ha nincs szerencséje, akkor nagyon megszívta.
És persze, van az a pár kivétel, aki tényleg csak beleszeret a lányba, nem direkt ilyen fiatalra vadászik. Ott is ezer buktatója van a dolognak, de az nem zavar annyira. Én is voltam ilyen kapcsolatban, 8 évig tartott, én léptem ki végül, mert túl nőttem a páromon. De, ő nem a tinikre vadászott, épp csak így alakult, ennek megfelelően normális kapcsolatunk volt. Ennek ellenére, ha holnap újra ott lennék, másképp csinálnám. És ezt a tudást adom majd át a gyerekemnek is, hogy fel legyen készülve előre.
4.
- GYEREK. A 30-40-es nők gyereket akarnak. És sok esetben pénzes donort akarnak.
- SZEX. NAGYON SOK nő, a szülés után nem akar szexelni. Még egy kézimunka vagy xopás sem jöhet szóba, mert fáradt, fáj a feje, álmos, nincs kedve,...
- TULAJDONLÁS. A felnőtt nők PÉNZÉHESEK. Bizony! Nekem is volt, hogy pár nappal az ideköltözés után, már a MI házUNK, a MI kocsiNK lett az én házamból és kocsimból.
- ANYAGIAK. Igen, egy fiatal lánynak valóban elég egy telefon, egy táska, egy kisebb valami. De hány felnőtt nővel összeálló pasit láttam már, aki több tízmilliós adósságba verte magát, mert a "korban hozzá illő" nője kitalálta, hogy trópusi nyaralás kell, meg nagyobb kocsi a gyerek miatt, meg nem szül albiba, így lakás kell, de minimum 3 hálós, meg ...
- "HALOTTAK". Sok 30-40-50-es nő belül/lelkileg halott. Idióta exek, hitelek, fos meló, idős szülők jövője, ... szépen lelkileg kicsinálták őket. nem érzik jól magukat, nem lehet velük viccelődni, szórakozni, bulizni, élni,...
Nő vagyok és nem bírom megérteni hogyan lehet egy sokkal öregebb férfival együtt élni, nekem nem menne, mindegy mennyi pénze, milyen háza van. Sokan meg úgy tűnik nem elviselik, de még szeretik is. Látod, a nők nem egyformák!
Nem mártírok vagy számító dögök mind, csak van akinek az jött szembe, jó ötletnek tűnt.
3 gyerekes 50es nők a saját szintjükön válogathatnak persze, de nem a 25-30 éves kigyúrt jóképű vállalkozók között. Az nagyon szokatlan, bár biztos vagyok benne hogy férfiból is van aranyásó, csak nagyon ritka.
Ezt most nem értem akkor nők mind egytől-egyig pénzéhes ribik, vagy szegény lehasznált csatakancák?
" GYEREK. A 30-40-es nők gyereket akarnak. És sok esetben pénzes donort akarnak."
"Sok 30-40-50-es nő belül/lelkileg halott. Idióta exek, hitelek, fos meló, idős szülők jövője, ... szépen lelkileg kicsinálták őket. nem érzik jól magukat, nem lehet velük viccelődni, szórakozni, bulizni, élni,..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!