Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány/fiatal felnőtt nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány/fiatal felnőtt nő vicceskedve piszkál, az azt jelenti, hogy gyerekes?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel eléggé közel kerültünk az utóbbi időben, sok mindent megosztottuk egymással, sokat tudunk egymásról, keressük egymás társaságát. Ő alapvetően egy visszahúzódó csaj, de mióta komfortosan érzi magát mellettem és jobban megismertem, elkezdett néha piszkálgatni viccesen.

Nekem ezzel nincs bajom, ilyenkor jókat nevetünk, de ilyet még nem tapasztaltam, néha picit túltolja, és átmegy picit szeleburdiba. Pedig egy egyébként okos lány, ha kell, megvan a komolysága.

A piszkálódások mellett komolyan is tudunk beszélni.

2023. nov. 6. 06:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Inkább örülj neki.
2023. nov. 6. 06:59
 2/16 anonim ***** válasza:
23%
Nem csak gyerekes, de van benne egy adag rosszindulat. Hosszú távon a piszkálódás válóok.
2023. nov. 6. 07:22
 3/16 anonim ***** válasza:

"néha picit túltolja, és átmegy picit szeleburdiba"

Mondj példát, mert nagyon nem mindegy.

Egyébként, ha átlépi nálad a határt, akkor jelezheted, hogy neked ez sok.

2023. nov. 6. 07:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Így akar imponálni. Én férfiaknál ugyanezt tapasztalom.
2023. nov. 6. 07:36
 5/16 A kérdező kommentje:

#3 nem lépi át a határt, nekem tetszik is az ilyen, amit szerintem érez is. Viszont ilyenkor tényleg olyan, mintha nem is ő lenne. Mert egy tényleg megfontolt visszahúzódó lánynak ismertem meg.

#2 nem akarok példát mondani, mert eléggé belsős dolog kettőnk közt, nehogy meglássa. (Mondjuk nem érzek rá sok esélyt.)

2023. nov. 6. 07:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, az egész a hármasnak ment.
2023. nov. 6. 07:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint neked ő nem tetszik úgy, ahogy van. Nincs ezzel gond, keress egy komolyabb nőt, ha ennyire erre vágysz. Legalább megadod az esélyt neki is a boldogságra olyannal, akivel összepasszol, mert veled ezek szerint nem.
2023. nov. 6. 07:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert tetszel neki, azért csinálja. Nem gyerekes szerintem, inkább vidám, jól érzi magát veled, élvezi ha olyat tud mondani, ami neked tetszik, fel van dobva tőled, kell ennél több?

Én is szoktam így viselkedni, ha tetszik egy pasas és érzem, hogy megvan köztünk az egy hullámhossz.

2023. nov. 6. 07:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ő alapvetően egy visszahúzódó csaj, de mióta komfortosan érzi magát mellettem és jobban megismertem, elkezdett néha piszkálgatni viccesen."

Szerintem meg nem visszahúzódó, legalábbis ezek szerint, amit írsz.

Ez az igazi énje, amit akkor mutat meg, ha már kicsit jobban megismered. Ez az én véleményem, persze te tudod valójában milyen.

2023. nov. 6. 07:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Én is szoktam vicceskedve piszkálódni, de nem azért, mert bejön az ember, hanem mert ilyen a humorom. Amúgy nem egy pasi félreértette már
2023. nov. 6. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!