Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány/fiatal felnőtt nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány/fiatal felnőtt nő vicceskedve piszkál, az azt jelenti, hogy gyerekes?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel eléggé közel kerültünk az utóbbi időben, sok mindent megosztottuk egymással, sokat tudunk egymásról, keressük egymás társaságát. Ő alapvetően egy visszahúzódó csaj, de mióta komfortosan érzi magát mellettem és jobban megismertem, elkezdett néha piszkálgatni viccesen.

Nekem ezzel nincs bajom, ilyenkor jókat nevetünk, de ilyet még nem tapasztaltam, néha picit túltolja, és átmegy picit szeleburdiba. Pedig egy egyébként okos lány, ha kell, megvan a komolysága.

A piszkálódások mellett komolyan is tudunk beszélni.

2023. nov. 6. 06:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"nekem tetszik is az ilyen, amit szerintem érez is. Viszont ilyenkor tényleg olyan, mintha nem is ő lenne. Mert egy tényleg megfontolt visszahúzódó lánynak ismertem meg."

Megnyílik neked szerintem, mert biztonságban érzi magát veled. Ez a valódi énje rejtettebb része, amit nem ad ki bárkinek. Ennek általában örülni szoktak az emberek szintén. Veheted te is jó jelnek.

2023. nov. 6. 11:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezőnek nem tetszik a lány, neki az a felszín tetszett, amibe korábban burkolózott.
2023. nov. 6. 11:23
 13/16 anonim ***** válasza:
12, miből gondolod? Szerintem tetszik neki, csak nem tudta ezt mire vélni, mert esetleg nagy volt a kontraszt a visszafogottsághoz képest.
2023. nov. 6. 12:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Pontosan 13! Tetszik nekem.
2023. nov. 6. 14:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit problémázol???
2023. nov. 6. 15:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Még most gondold át. Ami most csipkelődés, az később bántó szekálás lehet.
2023. nov. 6. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!