Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon gáz,ha egy felnőtt ffi arra hivatkozik,hogy veszekedések után elfárad?Én gyengének tartom emiatt,és nagyon erősen érik bennem,hogy jól kiosztom,és otthagyom..
Szerintem mindegy, hogy mire hivatkozik, a lényeg azon van, hogy lényegében a cselédje vagy. Lehet okokat keresni, de felesleges. Ezt én is a saját bőrömön tapasztaltam meg, 5 évet fecséreltem egy ilyen emberre, mindig volt kifogás mindenre és ha szóltam, akkor állandóan azzal a dumával jött, hogy "mi van, megjött?". Visszagondolva arra az időszakra, sokkal előbb kellett volna elhagynom.
Érdekes módon a jelenlegi páromnak mondani sem kell, mert alapból az a felfogása, hogy a nő a társa és nem a bejárónője. Mindketten dolgozunk és mindketten ugyanúgy megcsinálunk mindent a házimunkában, kivéve a főzést, de ahogy ő szokta mondani, mindketten jobban járunk, ha én főzök 😀
Hidd el, minél tovább maradsz vele, annál több elvesztegetett idő az életedből! Nem fogod tudni megváltoztatni és nem is kell, egyszerűen nem illetek össze, ezért el kell engedni, bármennyire fáj vagy bármennyire is kudarcnak éled meg.
Hagyd békén, vegyél egy pitbullt, és kontrolláld azt.
Végén úgyis oda jutsz.
Franc élne ilyen hárpiával 01 fedél alatt.
én is visszaadtam a mamájának az ilyet, sosem javulnak meg, belefáradtam az ilyen emberbe, azt hiszik az anyjukkal élnek, és a feneküket kitölik még mindig.
Nem kapcsolat kell az ilyennek, hanem bejárónő
#3 Miért hárpia? Igaz, nem vagyunk ott, nem látjuk/halljuk, hogy hogyan zajlanak ezek a veszekedések, de igazából olyan dolgokról van szó, amikért egy felnőtt embernek nem kéne szólni, mert alapvető, hogy megteszi.
Aki elvan a langyos, híg fosban, az fogjon magának olyat, aki szintén ilyen. Aki pedig fejlődni szeretne és haladni az életben, az fogjon magának egy tökösebb férfit maga mellé, különben mindkettőjük élete folyamatos nyűglődés lesz a másik mellett.
Miről van szó konkrétan, csak érdekel. Főzés, mosás, takarítás?
Főzni nem kötelező szerintem, lehet rendelni is. Felnőtt ember oldja meg az étkezését, ÉS a másik ne szóljon bele mit hogyan miért eszik, iszik, pl én erre nagyon allergiás vagyok.
Takarítás. A kosz ne uralkodjon el a házban, de ne is legyen egy múzeum, szerintem kell egy alap káosz.
Mosás a mai világban nem tudom miért nagy dolog, kb egy 10 éves is ki tud mosni.
Mi az amit te még elvársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!