Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon gáz,ha egy felnőtt ffi arra
hivatkozik,hogy veszekedések után elfárad?Én gyengének
tartom emiatt,és nagyon erősen érik bennem,hogy jól
kiosztom,és otthagyom..
Figyelt kérdés
A szitu a következő. Sokszor áll a bál a viselkedése miatt,és azért amilyen (igénytelenség,lustaság,stb). Próbálom terelgetni, tanítgatni ( az anyjának kellett volna abban az időben!).Na persze ilyenkor egy idő után nem állom meg szó nélkül,és először finoman célzok rá,ha nincsen foganatja,akkor már hangot is adok a nemtetszésemnek..Utána napokig megint eszébe sincsen megerőltetni magát,hivatkozva arra,hogy elveszem a kedvét még az élettől is az állandó hisztimmel a rendrakás,meg a fejlesztések miatt. Jaaaa,és miattam nem halad semerre a kapcsolat,mert megbénítom.."Nem tudja még a munkáját sem elvégezni",holott neki áfás napja van..Nagyon kiakadok ezen,hogy valaki a semmittevését úgy próbálja meg palástolni,hogy rálőcsöli a másikra a gondokat,hogy az miért veszekszik vele,stb..Szerintetek, mit csináljak ilyen férfival? Hagyjam faképnél,és tángálja anyuci,vagy adjak neki még egy sanszot?Miért kell a lustaságát így leplezni?Miért nem mondja meg kerek,perec,hogy figyelj édesem ezt meg ezt azért nem csinálom meg,mert lusta vagyok még a seggemet is kitörölni..
Előző vagyok, azt pl nem bírnám elviselni ha egy nő itt pampogna nekem az 1 napos mosatlanért VAGY csak a hetente kivitt szemétért VAGY 1 napig széthagyott ruhákért. Én bevallom engem egyik sem zavar, és addig sosem hagyom eszkalálódni a helyzetet hogy már hatalmas munka legyen rendet rakni, de PL a szekrényembe csak úgy be vannak hányva a ruhák, nincs élére hajtva semmi, illetve a dolgaim is sokszor csak össze vannak a fiókban, szekrényeben dobálva. Néha rendet rakok, de egyébként nem zavar.
Szerencsére nekem csak rendetlenebb barátnőim voltak eddig, így megúsztam az ilyen rend és tisztaságmániás nőket.
2023. okt. 12. 15:57
12/29 A kérdező kommentje:
Itt azon van a hangsúly,hogy ő mindent elvár,de semmit sem tesz..tehát az anyjának néz,nem az egyenrangú társának, szerelmének,akivel közösen mindent el lehetne végezni.Rám tol mindent, ő meg csak azon gondolkozik,mivel tudná meló után elütni az idejét..hm,egy kis tv,egy kis ez az amaz..És ez a normális nőket mind felháborítja.
2023. okt. 12. 16:00
13/29 anonim válasza:
A másik pl a takarítás, kinek mi az igénye, nálam pl a heti 1 bőven elég mégsincs létvényos kosz. A polcokat kb 2 hetente áttörölgetem. Persze nem tudom van-e nálatok háziállat, gyerek, úgy már más a kérdés, de szerintem két ember nem tud akkora koszt csinálni, ha csak nem iszonyatosan igénytelen. A másik a mosás, én 2 hetente szoktam, van elég ruhám, ha kell 2x mosok 2 hetente szóval nem értem ezek miért akkora problémák....
2023. okt. 12. 16:00
14/29 anonim válasza:
akkor felejtse el, hogy van szex, azt is elvárja és kapja az ilyen férfi?
ha igen akkor fizessen érte, vagy a takaritásért is ennyi
2023. okt. 12. 16:01
15/29 anonim válasza:
Ok, értem így tényleg nem jó, de mondom írj konkrétumot. Mert pl bevásárolni én egy héten 1x szoktam és akkor mindent megveszek. Szóval ez a minden napos hajcihő minek kell? Ha 1 héten 1x sem hajlandó pl hétvégente segíteni akkor megértem a problémádat. DE a minden napos baszogatás az nekem se esne jól.
2023. okt. 12. 16:01
16/29 A kérdező kommentje:
Konkrét példát? Tőle halomban állhatna 1 évig is a mosatlan,akkor sem mosná el,inkább venne újat helyette. Ha már hangyatámadás lenne az asztal alatt a morzsák miatt, azt sem seperné fel. Ha elhordanák a legyek,mert nem mosná senki a ruháit,az sem érdekelné. A múlt héten eljött,látványos koszos nadrágban vásárolni..úgy,hogy az anyjáék is jöttek.nem baj kisfiam,nem látja senki..neeem, persze,hogy nem,amikor ott virít a lábaszárán..És még sorolhatnám..
2023. okt. 12. 16:03
17/29 A kérdező kommentje:
Mármint, venne új tányért..
2023. okt. 12. 16:04
18/29 anonim válasza:
Még mindig az előző vagyok :D
Az olyan nők akik egyébként mindig találnak valami házimunkát otthon anyámra emlékeztetnek. Sose volt neki semmi se jó, képtelen volt beérni a rendelt kajával, boltban vásárolt készétellel, illetve egy múzeumnak kellett lenni a háznak, egy porszem nem lehetett sehol sem, szerintem ez egy baromság...
Én pl nem azért élek hogy minden nap házimunkát végezzek, ha egyébként így is megvagyok jól. Szoktak hozzám ismerősök járni és nem kupiba, putriba jönnek. Átlagos rend van, ami szerintem heti pár órában megoldható, az itt panaszkodó nők, nem tudom hogy és miként élnek, de ha nem egy családi házban gyerekkel, kutyával , macskával kell élni és tényleg sok kosz, teendő van, csak ott vannak egymásnak, egy pl panelban, akkor szerintem ez az egész csak felesleges rugózás a semmin.
2023. okt. 12. 16:06
19/29 A kérdező kommentje:
Jó..de akkor a saját részét ne akarja velem végeztetni,mert ő elvárja azt,hogy megcsináljam.AKkor az ilyen ember,maradjon egyedül.Aztán,akkor akkor takarít amikor akar,és csak saját magára kell dolgoznia.
2023. okt. 12. 16:08
20/29 A kérdező kommentje:
Családi házban élünk.Van kutya,macska, kert, minden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!