Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon gáz,ha egy felnőtt ffi arra
hivatkozik,hogy veszekedések után elfárad?Én gyengének
tartom emiatt,és nagyon erősen érik bennem,hogy jól
kiosztom,és otthagyom..
Figyelt kérdés
A szitu a következő. Sokszor áll a bál a viselkedése miatt,és azért amilyen (igénytelenség,lustaság,stb). Próbálom terelgetni, tanítgatni ( az anyjának kellett volna abban az időben!).Na persze ilyenkor egy idő után nem állom meg szó nélkül,és először finoman célzok rá,ha nincsen foganatja,akkor már hangot is adok a nemtetszésemnek..Utána napokig megint eszébe sincsen megerőltetni magát,hivatkozva arra,hogy elveszem a kedvét még az élettől is az állandó hisztimmel a rendrakás,meg a fejlesztések miatt. Jaaaa,és miattam nem halad semerre a kapcsolat,mert megbénítom.."Nem tudja még a munkáját sem elvégezni",holott neki áfás napja van..Nagyon kiakadok ezen,hogy valaki a semmittevését úgy próbálja meg palástolni,hogy rálőcsöli a másikra a gondokat,hogy az miért veszekszik vele,stb..Szerintetek, mit csináljak ilyen férfival? Hagyjam faképnél,és tángálja anyuci,vagy adjak neki még egy sanszot?Miért kell a lustaságát így leplezni?Miért nem mondja meg kerek,perec,hogy figyelj édesem ezt meg ezt azért nem csinálom meg,mert lusta vagyok még a seggemet is kitörölni..
Ja értem, így tényeg gáz, viszont nálam sincs patyolattisztaság a konyhában, de mindig mosogatok max 2 naponta, meg porszívózom a morzsát, bár én próbálok minnél kevesebb koszt termelni, mert utálok takarítani :)
Koszos ruhát meg alapból nem vesz fel igényes ember szerintem.
Én úgy látom itt nem arról van szó hogy ő nem akarja megcsinálni, hanem hogy neki így is jó, neki ennyi az igénye.
2023. okt. 12. 16:09
22/29 anonim válasza:
Ok így már még érthetőbb, egy családi ház az kb végtelen teendők, nekem nem is lenne türelmem hozzá.
2023. okt. 12. 16:09
23/29 A kérdező kommentje:
Én szívesen csinálnám, szívesebben mint most,ha nem érezném úgy,hogy csak ki vagyok használva. A ház közöd söntés volt. Jó a kertes? Persze,majd mindent megcsinálunk együtt..Takarítás? Húúú,én a fürdőre nagyon igényes vagyok..Amióta együtt vagyunk,egyszer sem mosta le a zuhanyzókabint..pedig ő is használja..
2023. okt. 12. 16:13
24/29 A kérdező kommentje:
közös döntés
2023. okt. 12. 16:13
25/29 anonim válasza:
Mondjuk a zuhanykabin oldalát én sem értem minek lemosni?, úgyis víz köves lesz sajnos :D
Magát a tálcát én ki szoktam sikálni ha már koszos meg eltüntetem a vízkövet, de értelmetlen dolgokat, pl szekrény tetejét vagy mögötte, kb évente takarítom.
2023. okt. 12. 16:17
26/29 anonim válasza:
Azért az igénytelenség és a tisztaságmánia között van némi átmenet, megint a végletekben gondolkodik itt egy-két válaszoló.
Én sem vagyok tisztaságmániás, de azért hetente egyszer kezembe veszem a portörlőt és a porszívót, illetve a mindennapokban a rendre törekszünk. A mosogatást megoldom rögtön étkezés után, mert frissen sokkal könnyebb elmosni, mintha ott hagyom. Főzés közben is folyamatosan mosogatok, hogy a végére ne maradjon edényhalom 😀
2023. okt. 12. 16:19
27/29 A kérdező kommentje:
Pontosan,ezt várnám,amit az utolsó ír. Nem vagyok tisztaságmániás azért,mert van egy alap higiéniai követelményem.AMit betartok,és mástól is elvárom,hogy tegye hozzá a magáét.És nem a zuhanykabin külsejét takarítom (áttörölni azt is szoktam),hanem a belsejét.
2023. okt. 12. 16:23
28/29 anonim válasza:
Neked ilyen igényed van, neki meg olyan. Keress olyat, akinek a tiédhez hasonló ahelyett, hogy őt nyaggatod, mert az állandó basztatás egyik félnek se jó.
2023. okt. 12. 16:44
29/29 anonim válasza:
Szerintem a zuhanykabin belsejét sem kell túl gyakran takarítani, engem pl nem zavar ha az üveg vízköves, a csempe annál inkább.
Igaz hogy nehezebb a rászáradt koszt leszedni az tányérról/edényről, de nekem van fém dörzsim meg cif, így ha makacs az leviszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!