Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól éreztétek magatokat nőnek és nem lánynak?
Régen azt gondoltam, hogy korhoz kötött, de most már tudom, hogy nem... és úgy érzem, hogy ez mindenkinél máskor jön el, más életszakaszban. A gyerekhez is kötöttem korábban, de közben meg úgy érzem, hogy nem feltétlen kell gyereknek lennie ahhoz, hogy nőnek hívhasd magad.
Ti mihez társítjátok ezt? Szerintetek a kinézet befolyásolja? Például ha valaki nagyon gyereknek néz ki felnőtt kora ellenére, ő ebből a szempontból "hátrányban" van? Számotokra miben nyilvánul meg a nőiség?
Akik lánynak érzik magukat is tudnak öntudatlanul csábítani, boldog párkapcsolatban élni és családot alapítani, és odalehet értük a férjük. Ez igazából így üres szócséplés.
Esetleg annyi hogy aki nőnek érzi magát az tudatosan akar csábítani, aztán vagy sikerül vagy nem. Aki ezen nem gondolkodik annak meg az alap természetes személyisége vonz embereket.
4,5 hasznos dolgokat írtál.
Viszont gyereked nem lehet vagy te nem akarsz?
30 vagyok!
Vicces, de egyrészr, sosem fogok felnőni! Imádom az unikornisokat🦄
Másrészt, először akkor éreztem magamat annak, mikor először kaptam válltáskát, 12 évesen! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!