Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól éreztétek magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól éreztétek magatokat nőnek és nem lánynak?

Figyelt kérdés

Régen azt gondoltam, hogy korhoz kötött, de most már tudom, hogy nem... és úgy érzem, hogy ez mindenkinél máskor jön el, más életszakaszban. A gyerekhez is kötöttem korábban, de közben meg úgy érzem, hogy nem feltétlen kell gyereknek lennie ahhoz, hogy nőnek hívhasd magad.

Ti mihez társítjátok ezt? Szerintetek a kinézet befolyásolja? Például ha valaki nagyon gyereknek néz ki felnőtt kora ellenére, ő ebből a szempontból "hátrányban" van? Számotokra miben nyilvánul meg a nőiség?

2023. szept. 10. 23:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Én későn érő típus voltam, sokáig nem éreztem nőnek magam. Főiskolán amikor éreztem h tetszem fiúknak, hogy jól esik csinosan öltözni akkor kezdtem nőies ék érezni magam, kb ekkor önállódodtam is, és élveztem h magam tudok elintezni mindent tehát felnőttnek is éreztem már magam. Egy felnőtt nőnek 😀
2023. szept. 10. 23:43
 2/13 anonim ***** válasza:
37%

Akik lánynak érzik magukat is tudnak öntudatlanul csábítani, boldog párkapcsolatban élni és családot alapítani, és odalehet értük a férjük. Ez igazából így üres szócséplés.

Esetleg annyi hogy aki nőnek érzi magát az tudatosan akar csábítani, aztán vagy sikerül vagy nem. Aki ezen nem gondolkodik annak meg az alap természetes személyisége vonz embereket.

2023. szept. 10. 23:44
 3/13 anonim ***** válasza:
30%
Mikortól nem tzdtak kihasználni hülyíteni, elmúlt a naivságom és már nem hittem a mesékben.
2023. szept. 11. 00:29
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, én inkább gyerekként és felnőttként gondoltam mindig magamra, mint lányra és nőre. Nekem a hátam borsódzik az ilyen "megélni a nőiességem/igazi nőnek érzem magam" baromságoktól. Mindig nőnek érzem magam, mert az vagyok.
2023. szept. 11. 03:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
+ Gyerekem nem lesz, szóval 70 évesen is lány lennék? Na ne.
2023. szept. 11. 03:30
 6/13 anonim ***** válasza:
29%
Piroskatol?
2023. szept. 11. 03:47
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

4,5 hasznos dolgokat írtál.

Viszont gyereked nem lehet vagy te nem akarsz?

2023. szept. 11. 03:54
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
30 felett.
2023. szept. 11. 05:48
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

30 vagyok!

Vicces, de egyrészr, sosem fogok felnőni! Imádom az unikornisokat🦄

Másrészt, először akkor éreztem magamat annak, mikor először kaptam válltáskát, 12 évesen! 😅

2023. szept. 11. 06:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már a saját fizetésemből tudtam vásárolni magamnak és apukámtól/anyukámtól kellett kérnem.
2023. szept. 11. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!