Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól éreztétek magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól éreztétek magatokat nőnek és nem lánynak?

Figyelt kérdés

Régen azt gondoltam, hogy korhoz kötött, de most már tudom, hogy nem... és úgy érzem, hogy ez mindenkinél máskor jön el, más életszakaszban. A gyerekhez is kötöttem korábban, de közben meg úgy érzem, hogy nem feltétlen kell gyereknek lennie ahhoz, hogy nőnek hívhasd magad.

Ti mihez társítjátok ezt? Szerintetek a kinézet befolyásolja? Például ha valaki nagyon gyereknek néz ki felnőtt kora ellenére, ő ebből a szempontból "hátrányban" van? Számotokra miben nyilvánul meg a nőiség?

2023. szept. 10. 23:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mióta dolgozom (nem diákmunkára értem). Egyetem alatt még nem teljesen éreztem magam felnőttnek, nem volt önálló keresetem, a szüleim pénzére voltam rászorulva.
2023. szept. 11. 09:27
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
Fenébe is, nem emlékszem!
2023. szept. 11. 18:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Mikor már nem kèrtek szemèlyit sehol sem, 33 èvesen :/
2023. szept. 11. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!