Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek manapság mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek manapság mennyire van joga a szülőnek ahhoz, hogy beleszóljon felnőtt gyereke párválasztásába?

Figyelt kérdés
No nem úgy értem ám, hogy elmondhatja-e a véleményét, mondja csak nyugodtan. Hanem, hogy szerintetek mennyire tehet konkrét lépéseket azért, hogy egy kapcsolat létrejöjjön, vagy ellenkezőleg, hogy megakadályozza annak létrejöttét. Mert régebben ez "megszokott" dolog volt, hogy "majd apámék eldöntik helyettem". De most mennyire van ez jelen?
nov. 9. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10. 👍
nov. 9. 17:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Elmondhatod a véleményedet, de beavatkozni, nyomást gyakorolni ne akarj a gyerekedre!
nov. 9. 19:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Nyilván senki nem akarja hogy bantalmazó tróger vagy egy tata/néni legyen a gyereke mellett akit féltve óvva nevelt fel.

Kivéve akik lesz.rják a gyereket meg alig várják, hogy húzzon már el otthonról.

nov. 9. 19:21
 14/16 anonim ***** válasza:
23%

13. Miért is ne? Mert a gyerek mindent tud, nyomorítsa meg az életét egy barommal? Abban igazat adok, hogy nem 20 évesen kell elkezdeni a gyerekkel beszélgetni. A nevelés alapja a példamutatás. Nálunk emiatt nem sok a sansz arra, hogy tróger pasit válasszon, de semmire sincs garancia. Én nem titkoltam soha, a lovag fel lesz világosítva hogy hol lesznek a határok, ezek átlépése fájdalmas következményekkel jár. Bemutatkozom neki, nem fogok zsákbamacskát árulni. Körbevezetem a kis barlangomban, szerintem nem lesz kérdése utána. :) Ilyen jelenetek nem csak a filmekben vannak. 4 dolgot nem fogok tolerálni, itt zéró tolerancia van:

- ittas/drog hatása alatt vezetés a lányom társaságában

- droghasználat

- veszélyeztetni hulyeségekkel a lányom testi épségét

- erőszak, ez lehet fizikai vagy lelki, gondolok itt a divatos nárcisztikus viselkedésre.

Ennyi. A szex téma nem érdekel.

nov. 9. 22:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem effektíve joga elég ritka esetben van, pl. ha a saját gyereke beszámíthatatlan / szellemi fogyatékos, vagy ha bizonyíthatóan bántalmazza a partnere, akkor tök oké, ha elmegy a rendőrségre. Más esetben meg egyszerűen van olyan, aki úgy gondolha, felülbírálhatja a saját gyereke választását, "mert csak". És nem, nemcsak akkor, ha bizonyíthatóan sittes fazon, hanem néha olyan dolgok miatt is, hogy "nem diplomás" vagy "nem falunkbeli". Ez meg akkor a gyereken múlik, hogy kiáll-e a szülei ellen vagy nem.
nov. 11. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

15.Aki normális családban nevelte a gyerekét, nem alkesz, véglény, az szereti is a gyerekét. Ami ma megy, ami a jogokat illeti, az egy totális csőd. Az igaz hogy alig vannak pozitívan értékelhető családok így a családi mintákra hivatkozni sem lehet. A legtöbb gyerek elmenekül otthonról, a primkó agyhalott szüleikről szól a kérdés gyanítom. Egy jó családból nem igazán keresnek a lányok idiótákat, nem dugatják szét magukat pia vagy drog hatása alatt, mondjuk úgy 99%-ban. Ahol nem boka magasságban van az erkölcs és a jövőkép, amelyik lányoknál a saját befektetett munka és áldozat az alapja az életüknek, ott nem igazán kell beleszólni az életébe.

A büdös taj parasztok me sosem volt követendő példa, meg hogy a falunkbeli állatorvos legyen a vejem. Ez egy nulla szint, mondhatni a falu egy rideg, érzelmetlen valóság, ahol kizárólag minden a pénz és a haszon körül forog. Ott a férfi csak arra kell hogy dolgozzon, érzelmek, testiség, szex az ismeretlen fogalom. Sajnos ez megtapasztaltam többször is.

nov. 11. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!