Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság mennyire van joga a szülőnek ahhoz, hogy beleszóljon felnőtt gyereke párválasztásába?
Nyilván senki nem akarja hogy bantalmazó tróger vagy egy tata/néni legyen a gyereke mellett akit féltve óvva nevelt fel.
Kivéve akik lesz.rják a gyereket meg alig várják, hogy húzzon már el otthonról.
13. Miért is ne? Mert a gyerek mindent tud, nyomorítsa meg az életét egy barommal? Abban igazat adok, hogy nem 20 évesen kell elkezdeni a gyerekkel beszélgetni. A nevelés alapja a példamutatás. Nálunk emiatt nem sok a sansz arra, hogy tróger pasit válasszon, de semmire sincs garancia. Én nem titkoltam soha, a lovag fel lesz világosítva hogy hol lesznek a határok, ezek átlépése fájdalmas következményekkel jár. Bemutatkozom neki, nem fogok zsákbamacskát árulni. Körbevezetem a kis barlangomban, szerintem nem lesz kérdése utána. :) Ilyen jelenetek nem csak a filmekben vannak. 4 dolgot nem fogok tolerálni, itt zéró tolerancia van:
- ittas/drog hatása alatt vezetés a lányom társaságában
- droghasználat
- veszélyeztetni hulyeségekkel a lányom testi épségét
- erőszak, ez lehet fizikai vagy lelki, gondolok itt a divatos nárcisztikus viselkedésre.
Ennyi. A szex téma nem érdekel.
15.Aki normális családban nevelte a gyerekét, nem alkesz, véglény, az szereti is a gyerekét. Ami ma megy, ami a jogokat illeti, az egy totális csőd. Az igaz hogy alig vannak pozitívan értékelhető családok így a családi mintákra hivatkozni sem lehet. A legtöbb gyerek elmenekül otthonról, a primkó agyhalott szüleikről szól a kérdés gyanítom. Egy jó családból nem igazán keresnek a lányok idiótákat, nem dugatják szét magukat pia vagy drog hatása alatt, mondjuk úgy 99%-ban. Ahol nem boka magasságban van az erkölcs és a jövőkép, amelyik lányoknál a saját befektetett munka és áldozat az alapja az életüknek, ott nem igazán kell beleszólni az életébe.
A büdös taj parasztok me sosem volt követendő példa, meg hogy a falunkbeli állatorvos legyen a vejem. Ez egy nulla szint, mondhatni a falu egy rideg, érzelmetlen valóság, ahol kizárólag minden a pénz és a haszon körül forog. Ott a férfi csak arra kell hogy dolgozzon, érzelmek, testiség, szex az ismeretlen fogalom. Sajnos ez megtapasztaltam többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!