Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom rosszallóan nézni apám párválasztását?
A 43 éves édesapám egy éve jár egy 21 éves lánnyal a volt középiskolai osztálytársammal.
Én régebben nagyon jóban voltam vele igazi jó barátnők voltunk annak idején középiskolában.
Egy éve járnak, már oda költözött hozzánk az Ildi.
És nekem nagyon fura,hogy egy velem egy időssel van együtt az apám,fura és betegesnek gondolom ráadásul egy jó barátnőmmel.
Viszont azt se felejtem el mikor öszejöttem a barátommal 18 voltam a barátom pedig 29 és apu sose szólt egy rossz szót se és azóta se.
Szóval nagyon zavar az egész szituáció,de mégis úgy érzem hogy nem szabad megbántanom őket
Hát nem tudom te miért érzed úgy hogy nem szabad megbántanod őket…
Legalábbis minket a férjem lánya szét akart szedni. Mert 19 év van köztünk, vagy azért mert van közös gyerekünk, vagy egyéb más okokból.
Inkább nem beszél a férjemmel már, csak hogy ne kellejen tudnia rólam és a gyerekünkről.
Az Ő élete!
Örülj a boldogságuknak!
Ők is csak egyszer élnek!
Hát nem tudom hogy egyesek miért akarnak beleszólni mások életébe.
Ha szeretek egy embert akkor tiszteletben tartom a döntését.
Ha nem szeretem meg nem is tisztelem akkor mindent megteszek hogy szétszedjem őket, persze csak önzőségből hogy az apám egyedül az enyém legyen. Na ez nem szeretet.
3-as, én örülnék hogy eltűnt a süllyesztőben , meg hogy nem érdekli a kisgyerek ,a testvére.
Nem bíznék egy percig sem benne, nem akarnám a gyerekem közelébe. Félteném tőle a gyerekem.
Ugye tudod hogy a féltékenység sarkallja az embereket sok gonoszságra, esetleg ha van ott pénz akkor meg osztozkodni nem szeretne a férjed lánya.?Nekem ez olyan nettó irigységnek tűnik. Vigyázzatok vele…..
Tapasztalat, az én férjemnek is van egy lánya előző kapcsolatából…..
És olyanokat mond a fiamnak hogy egye meg a cukorkámat , keresse meg, az én szívgyógyszeremre….Magyaráztam a fiamnak hogy nem szabad veszélyes meg halálos ő 4 éves.
Ne bizzatok benne ti se és vigyázzatok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!