Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyam bipolaris, az apam alkoholista a testvereim drogosok. Nem merek gyereket vallalni. Van okom felni?
Felek hogy a gyerekem is ilyen lenne..lehet benne van a genjeimben.
Nagyon felek , es azt erzem nem akarok gyereket. Ha normalis csaladom lenne, akkor akarnek..de igy..
Nem tudom , van okom felni?
Anyám enyhe paranoiás, én depressziós. Durvára nem fogom folytatni a vérvonalunkat. Éljen a szelekció.
Van olyan, hogy aca.hu az ilyen családokban felnőtt embereknek, esetleg segítség lehet számodra.
Én nem annyira a genetikától félek, hanem, hogy az én depresszióm nyomorítaná meg a gyerekemet nevelés, minták által.
Nyilván nem szabad vállalnod
Nekem az apám beteg, az anyám meg áldozat típus, gyűlölöm őket amiért megtartottak…
Mondjuk szerencsére én 27 évesen is szűz vagyok meg soha nem volt senkim, úgyhogy ha akarnék sem lehetne gyerek
Betegeknek nem szabad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!