Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejövök apám haverjának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök apám haverjának?

Figyelt kérdés

Az illető 53 éves, én 19 vagyok.

Egyedül él, elvált, nincs gyereke, ezért ha van nálunk valamilyen nagyobb esemény (pl ballagás, születésnap), el szoktuk hívni, mert az az egy fő már nem számít és eléggé jóba vagyunk vele. Apukámnak már gyerekkora óta nagyon jó barátja, úgyhogy már kisgyerekként is ismertem, amolyan nagybácsi figura. Munkájából adódóan néha eljár hozzánk, de évente csak párszor találkozunk.

Mindig nagyon rendes volt velem, amikor kicsi voltam. Aztán amikor már kb 15-16 éves lehettem, megváltozott a viselkedése. Ha vendégségben van nálunk, akkor folyamatosan és nagyon feltűnően bámul. Múlt héten volt a ballagásom, természetesen meghívtuk, el is jött, ajándékot is kaptam. Biztos máshol is így van, hogy ilyenkor megy az arcra puszi, nálunk ez így szokás. De amikor erre került volna sor, éreztem, hogy próbál a szája felé irányítani, én természetesen nem engedtem neki, de azért így is túl közelire sikeredett. Elköszönéskor ugyan ez történt és "gyönyörűmnek" hívott. Köpni-nyelni nem tudtam.

Pár éve, valamikor húsvét előtt volt nálunk, amikor a házunkat újítottuk. Segítettem neki egy kicsit, mert akkor éppen beteg volt, de bár ne tettem volna. Akkor megfogta a fenekemet, nem tudom, hogy szándékosan-e, de ez volt az első intő jel. Még aznap megemlítettem, hogy mennyire nem szeretem a húsvétot, mert hozzánk mindig milyen sokan jönnek. Akkor azt mondta, hogy nyugodtan menjek át húsvétkor hozzá, nem lesz ott senki és kettesben milyen jót fogunk szórakozni. Anyukám ott állt mellettünk és számomra hihetetlen, hogy ilyet mert mondani, főleg, hogy még kiskorú voltam (bár most sem tetszene az ötlet). Amikor később megemlítettem anyukámnak, ő azt mondta, hogy biztos csak viccelt, de én ebben nem vagyok biztos.

Mindig megkérdezi, hogy van-e barátom, mi a helyzet a fiúkkal, stb. Ezek alapján lehetséges lenne, hogy tetszem neki? Az érzés nem kölcsönös. Undorodok a viselkedésétől.

2021. jún. 21. 00:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
84%
Persze, elképzelhető. Ne beszélgess vele, tartsd a távolságot, és ha nyúlkál ne félj leállítani.
2021. jún. 21. 01:06
 2/32 anonim ***** válasza:
54%

Üríteni akar...

Jobb ha vigyázol, próbáld kerülni.

2021. jún. 21. 01:08
 3/32 anonim ***** válasza:
72%
Rád van gerjedve, és nemigazán etikus a vén farok. 🙂
2021. jún. 21. 01:11
 4/32 A kérdező kommentje:
Szerintem is etikátlan. Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 21. 01:14
 5/32 anonim ***** válasza:
90%
Nekünk is volt ilyen ismerősünk. Ahogy kezdtem serdülni, nőiesedni, egyre inkább észrevettem, másként közeledik mikor nincsenek ott szüleim. Ő is próbált hozzám érni mikor csak tudott, fogdosni...
2021. jún. 21. 01:21
 6/32 anonim ***** válasza:
71%
Részvétem. Anyum kollégája detto ugyanez volt, annyi csavarral, hogy felesége volt és a legidősebb fiával egykorú. De nálunk eljutott oda a dolog, hogy nyíltan ajánlatott is tett. Köpni-nyelni nem tudtam. Azóta fóbiásan kerülöm kapcsolatra a nagy korkülönbségű embereket.
2021. jún. 21. 01:49
 7/32 anonim ***** válasza:
84%
Nyugodtan tedd helyre az öreget (mert neked ő az), nem kell jópofizni mert apa barátja, mi lenne ha kényszerhelyzetben erőszakoskodna veled? Mert nagyon úgy néz ki, hogy az nem érdekli, hogy neked ő tetszik e, te mit akarsz. Amúgy nagyon primitív bunkó lehet ha taperol, még ha csak finoman udvarolna, fúj. Apáddal nem tudsz beszélni róla, vagytok olyan viszonyban? Nem szabad annyiban hagyni.
2021. jún. 21. 02:56
 8/32 anonim ***** válasza:
10%

Na az ilyenekért kellene foglalkozni a KÖZMÉDIÁBAN az incelkérdéssel. Mert ezekből lesz egyre több.

De persze lehet nyugodtan lepontozni, hiszen egyéni szoc probléma. Nemde? Majd mondd ugyanezt a látleletes orvosnak meg a rendőrnek, miután egy ilyen "családbarát" beléd mártotta a farkát.

Hiszen ez már évszázadok óta megoldotta a problémát, amikor a sok ostoba lamentált, hogy ezt kéne meg azt kéne. Csak sajnos pechükre a társadalom nem így működik. Én is tudok elméleteket gyártani, hogy a zsebkéses drogosokkal vagy a korrupt politikusokkal mit kellene tenni, de a világ nem úgy működik.

2021. jún. 21. 02:57
 9/32 anonim ***** válasza:
78%
Hogy lehet ebbe is belemagyarazni az incel dolgot?
2021. jún. 21. 05:23
 10/32 anonim ***** válasza:
75%
Igen, bejössz neki. Határozottan állítsd le, ha taperol nyugodtan pofozd fel. Ne hagyd, hogy kihasználjon, nem taperolunk csak úgy senkit!
2021. jún. 21. 06:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!