Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejövök apám haverjának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök apám haverjának?

Figyelt kérdés

Az illető 53 éves, én 19 vagyok.

Egyedül él, elvált, nincs gyereke, ezért ha van nálunk valamilyen nagyobb esemény (pl ballagás, születésnap), el szoktuk hívni, mert az az egy fő már nem számít és eléggé jóba vagyunk vele. Apukámnak már gyerekkora óta nagyon jó barátja, úgyhogy már kisgyerekként is ismertem, amolyan nagybácsi figura. Munkájából adódóan néha eljár hozzánk, de évente csak párszor találkozunk.

Mindig nagyon rendes volt velem, amikor kicsi voltam. Aztán amikor már kb 15-16 éves lehettem, megváltozott a viselkedése. Ha vendégségben van nálunk, akkor folyamatosan és nagyon feltűnően bámul. Múlt héten volt a ballagásom, természetesen meghívtuk, el is jött, ajándékot is kaptam. Biztos máshol is így van, hogy ilyenkor megy az arcra puszi, nálunk ez így szokás. De amikor erre került volna sor, éreztem, hogy próbál a szája felé irányítani, én természetesen nem engedtem neki, de azért így is túl közelire sikeredett. Elköszönéskor ugyan ez történt és "gyönyörűmnek" hívott. Köpni-nyelni nem tudtam.

Pár éve, valamikor húsvét előtt volt nálunk, amikor a házunkat újítottuk. Segítettem neki egy kicsit, mert akkor éppen beteg volt, de bár ne tettem volna. Akkor megfogta a fenekemet, nem tudom, hogy szándékosan-e, de ez volt az első intő jel. Még aznap megemlítettem, hogy mennyire nem szeretem a húsvétot, mert hozzánk mindig milyen sokan jönnek. Akkor azt mondta, hogy nyugodtan menjek át húsvétkor hozzá, nem lesz ott senki és kettesben milyen jót fogunk szórakozni. Anyukám ott állt mellettünk és számomra hihetetlen, hogy ilyet mert mondani, főleg, hogy még kiskorú voltam (bár most sem tetszene az ötlet). Amikor később megemlítettem anyukámnak, ő azt mondta, hogy biztos csak viccelt, de én ebben nem vagyok biztos.

Mindig megkérdezi, hogy van-e barátom, mi a helyzet a fiúkkal, stb. Ezek alapján lehetséges lenne, hogy tetszem neki? Az érzés nem kölcsönös. Undorodok a viselkedésétől.

2021. jún. 21. 00:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

#19: Meglehet, hogy nem mindenki emiatt lesz az, de ettől még a kimaradt dolgok bepótolására az ember élete végéig késztetést érezhet. Csak a társadalmilag elfogadottabb formáira legyintenek, hogy kapuzárási pánik meg most éli a második gyerekkorát.

A fogdosás valóban nem fér bele, de válasszuk ketté a kettőt. Fogdosni tud egy azonos korú vagy idősebb nőt is.

A hierarchiát szintén kár ide keverni. Egy diák ugyanúgy rányomulhat a tanárnőjére, egy kanos kamasz srác az anyja barátnőjére.

Sokkal normálisabb világban élnénk, ha KÜLÖN-KÜLÖN foglalkoznánk a dolgokkal.

Fogdosni AKARATA ELLENÉRE SENKIT SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem helyes. Fordítva sem, ha egy nő fogdos egy férfit. Még ha ez jóval ritkább is.

Viszont ha valaki mégis megteszi, akkor HATÁROZOTTAN, DE KULTURÁLTAN felhívjuk a figyelmét arra, hogy ez nekünk kényelmetlen. Ha újra megteszi, akkor még határozottabban felhívjuk és közöljük, hogy minden további próbálkozása jogi következményeket fog maga után vonni.

A probléma azzal szokott lenni, mikor az egyik fél sunnyog és a másik háta mögött intézkedik.

És habár udvariatlan dolog másokat fogdosni, de nem hasonlítható ahhoz a megszégyenítéshez, ami akkor ér valakit, ha erre a néma csend lesz a reakció, majd az összesúgás a másik háta mögött, a nyilvános megszégyenülés, ami sokszor a halálnál is rosszabb.

2021. jún. 30. 19:56
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,nálad is vannak bajok a toronyban szerintem.

Összevissza beszélsz, a pedofil az pedofil, pont.

Nem érdekel mitől lesz azzá,milyen lelki nyomora van,semmilyen

megszégyenülés nem ér fel ahhoz a teherhez amiket az áldozatok cipelnek

egy életen át. A fogdosás nem udvariataln dolog,udvariatlan dolog ha rálépnek a lábadra. Ha fogdosnak az egy rendkívül gusztustalan,

undorító érzés. Soha nem felejted el amíg élsz.

2021. júl. 2. 09:58
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

#22: 19 éves a kérdező, de már elmúlt 14, mikor felfigyelt rá a családbarát. Tehát már jogilag is LEGÁLIS kategória. Fel tudod fogni? Képes vagy értelmezni a betűket? L E G Á L I S.

Ha nem tetszik, akkor mehetsz tüntetni meg petíciót gyűjteni. Hiszen demokráciában élünk. Hajrá!

Téged nem érdekel más lelki nyomora, de te elvárod fordítva, hogy ő empatikus legyen az érzékeny pici lelkeddel.

Egyik oldalról nagyon sajnállak, ha neked a fogdosás akkora hatalmas lelki teher és egyenesen áldozatnak tartod miatta magad, másik oldalról viszont felettébb irigyellek, mert nyilvánvalóan annyira jó életed volt, hogy nem csak, hogy egyetlen szerettedet sem vesztetted el vagy szakított veled olyan, akit szívből, őszintén szerettél, gyerekkorodban sem ért semmi igazságtalanság, nem bántalmaztak vagy szégyenítettek meg a nagyok, beszéltek ki a hátad mögött, illetve még komolyabb sérülés, csonttörés, műtét sem történt soha az életedben.

Ezt azért így maradéktalanul nagyon kevesen mondhatják el.

2021. júl. 2. 11:24
 24/32 A kérdező kommentje:
23-as ne legyél már ennyire buta. Igen, 14 éves kor a BELEEGYEZÉSI KORHATÁR. Tudod ez mit jelent? Úgy tűnik nem. Had magyarázzam el neked szépen, tömören. 14 éves korától, mindenki azzal szexel, akivel akar, ha a beleegyezését adja. Viszont ez nem azt jelenti, hogy legális, ha valakit akarata ellenére fogdosnak. Ez ILLEGÁLIS minden életkorban. Az ilyet szexuális zaklatásnak hívják.
2021. júl. 2. 12:54
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
#23 hetero férfi vagy? Képzeld el hogy egy meleg pasi megfogdos téged. Te is gusztustalannak talalnad a szituációt és felhaborodnal. Na pontosan ilyen ha egy fiatal lányt megfogdos egy hozzá képest öregember. És most képzeld el hogy valaki azzal jön neked hogy de hát neked meg kell értened hogy az a meleg pasi csak lelki sérült és azért fogdos akaratod ellenére. Ugye hogy te is azt gondolnad hogy pont leszarod akkor se fogdosson?!
2021. júl. 2. 15:54
 26/32 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide mas probléma?

A fogdosas nem gáz, mert Afrikabanéheznek lényegében...hat ez csodas..

2021. júl. 3. 00:42
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

#24: Akkor olvasd el a 21-es válaszomat. Ugyanezt írtam. Hogy AKARATA ELLENÉRE nem életkorfüggő. Nálam a pedofilozás verte ki a biztosítékot. A 21. század inkvizíciójával van dolgunk a többség meg még csahol neki.

Épeszű ember nem tartja normálisnak, ha gyerekeket közelítenek meg szexuálisan, FÜGGETLENÜL attól, hogy az illető 18 éves vagy 60.

Ugyanakkor épeszű ember azt is felfogja, hogy a mai világban, ahol sokszor már 12-13 évesek is nemi életet élnek meg mellette olyan életmódot folytatnak (ital, drog, stb.) akkor ne az legyen már a legnagyobb probléma, hogy az illető x évvel öregebb tőle. Ha amúgy bejön neki.

Ha pedig valaki nem jön be a másiknak, akkor szintén FÜGGETLEN attól, hogy hány éves. Főleg mivel élőben, ránézésre nagyon sokszor be tudjuk nézni a másik életkorát. Aztán ha megtudjuk a valódi adatot (ami innen már csak egy adat) az meg tudja változtatni az egész érzésünket. Pont ezért az elcseszett pedofilozásos hülyeségért.

Ráadásul miközben azzal foglalkozunk, hogy megbotránkozzunk azon, hogy egy aktív nemi életet élő 15 éves esetleg egy 40 éves mamahoteles gyártósori munkással kavar, akivel egzisztenciálisan kb. egy szinten vannak, de még élettapasztalatilag sem, mert esetleg a túlkoros srác sem volt soha külföldön, nem ült repülőn sem és csomó mindent nem csinált, aközben simán levarrja őt egy 16 éves, iskolából kimaradt alvilági rosszfiú, aki rászoktatja a drogokra, majd 2 év múlva üti-vágja és küldi ki az utcára dolgozni. De ott persze már más a külvilág véleménye, mert korban összeillenek...

Egyébként neked SZEMÉLY SZERINT kérdező, meg kéne mondanod ennek az embernek, hogy nem jön be, nem akarsz tőle semmit és ne közelítsen úgy feléd. Akár 4 szemközt félrehívod (nyilván nem egy kihalt erdőbe, bár amit leírtál az alapján szerintem nem veszélyes). Hasznos személyiségfejlődés lesz, mert hidd el, 19 évesen még rengeteg ennél durvább szituáció is fog rád várni az életben, amit nem mindegy, hogy hogyan kezelsz.

Ha a családbaráttól így félsz, hogy anyukád szoknyája mögé bújnál meg névtelen kérdező oldalon kérsz tanácsot, akkor mi lesz, ha majd megkörnyékez 3 néger vagy 4 arab egy kihalt részen? Még ha csak barátkozni is akarnak, van egy stílusuk, amitől te kisebb infarktust fogsz átélni ilyen mentalitással.

#25: Volt már rá példa, olyan is, hogy lekapott és úgy toltam el magamtól, mégsem csináltam belőle ekkora balhét és pláne nem éltem meg traumaként vagy kellett járnom pszichológushoz. Sőt, még én csitítottam 1-2 szélsőjobbos havert, akik már fenték volna a nagykést, aztán később még vicces sztorik is alakultak belőle, azóta is van 1-2 cimbi, akik amikor - általában külföldi - enyhén ittas srácok megjelennek barátkozni és hoznak nekünk egy kör italt meg kínálgatnak mindennel elég csak összenéznünk és már tudjuk, hogy mire gondol a másik.

Aztán mikor egy barátkozósabb mediterrán valaki mondjuk megveregeti a vállamat vagy olyan paskolósan megölelget, akkor már alig bírom visszafojtani a röhögést, amikor ránézek a haver arcára, főleg ha még felmutat egy óvszert is vigyorogva.

De tudom, hogy van, aki tragikusan fogja fel az életet és mindenben a rosszat látja. Mi ilyen laza, vidám társaság vagyunk, akik nem hisztizünk apróságokon.

2021. júl. 3. 01:08
 28/32 anonim ***** válasza:
Kerüld ahogy tudod a köszönésen kívül ne legyen semmi más. De ezt az egészet akár így el is mondhatnád anyudnak. Illetve ha nincs is fiú a láthatáron akkor is mondhatnád hogy van akivel beszélsz vagy valami hátha leakad.
2021. júl. 3. 02:06
 29/32 A kérdező kommentje:
27-es. Nem elég, hogy pedofil vagy, de még rasszista is. Inkább fogd be. A válaszaid ellent mondanak egymásnak és még baromságokat is beszélsz. Menj szakemberhez, nézesd meg azt a beteg fejedet.
2021. júl. 3. 09:27
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Még szerencse, hogy bármennyi ostobaság is van a világban, azért vannak legális dolgok. Például összejöhet egy 60 éves egy 15 évessel.

Más idióta emberek véleményével meg nem kell foglalkozni. A mit szól majd a falu népe sose vezetett jóra.

Ha meg a falu népe vasvillát ragad, akkor is szerencse, hogy a jogállam az én oldalamon áll.

2021. júl. 3. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!