Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám elvárja, hogy szűz legyek házasságig, pedig már felnőtt nő vagyok. És nem szűz!?
Ezek nagyon hasznos tanácsok...
nem élek velük együtt...
bérlek Pesten egy lakást 200ezerért, ők felét fizetik,mert elég gazdagok..tehát nem arról van szó,hogy nyögik a felét,hanem simán fizetik...és így mivel van egy üres szoba szépen járkálnak fel...és ez zavar nagyon,ilyenkor nem mehetek sehova. Szembeszállni nem akarok ilyen nyíltan vele,mert mondta hogy ki fog tagadni. Igen nem akarom ,hogy ki legyek tagadva akár később örökségből is,mert mint írtam vagyonos ember...tesóm nagyon szépen hazudozik az éeltéről szóval őt imádják. Nekem nehezemre esik ...és rettegek tőle.
Azzal, hogy bevannak szállva a lakbéredbe, nem szakadtál el tőlük és ugyanolyan gyereknek néznek mint mikor 10 éves voltál. Nem normális amit csinálnak, de a pénz miatt nem akarsz elszakadni tőlük.
Meg kell harcolnod az autonómiádért, ez az amit nem tudsz elkerülni. Te eddig azt választottad, hogy 30 évesen is a kislányuk vagy saját döntések nélkül.
Tehát vagy feladod az örökséged és határt húzol az életedben, hogy végre felnőttként élhess, vagy a pénzt választod és marad ez a helyzet. Lehet hazudozni mint a testvéred, de attól még ő ugyanúgy a rabjuk marad és nem lesz saját élete, ugyanúgy kamuzni kell és félve élni, illetve az ellenőrizgetést nem tudod kikerülni. Utóbbival járhat az, hogy egyrészt kitagad (ami lehet csak szimpla manipulációs fenyegetés is, hogy magukhoz láncoljanak és irányíthassanak) és persze minden pénzt megvon. A kérdés az, hogy a pénzért mennyire éri meg neked hogy kutyának tekintsenek és mikor visszanézel majd később az életedre, mennyire fogod bánni hogy nem álltál ki velük szemben magadért.
Jobbat tudok. Elköltözöl egy kisebb lakásba amit te fogsz fizetni teljesen, mint dolgozó ember, így aztán:
- nem lesz a szüleidnek egy szobája, így nem fognak feljárkálni hozzád
- te pedig nem fogsz függeni anyuci meg apuci zsebpénzétől 30 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!