Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám elvárja, hogy szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám elvárja, hogy szűz legyek házasságig, pedig már felnőtt nő vagyok. És nem szűz!?

Figyelt kérdés
Apám azt hiszi még szűz vagyok,meg a tesóm is,pedig mindketten lassan 30 évesek vagyunk. Ő vallásos ember,bár ő maga sem él egy szent életet...alapból nem is érdkelene,hogy ilyen buta,de az a baj,hogy rámjár ellenőrizgetni. és ha van barátom ő soha nem jöhet el hozzánk ott aludni,meg állandóan hazudgálni kell,hogy merre vagyunk,mit csinálnunk. Nem mnodhatom el neki az igazat,mert akkor kitagadna,ezt ő mondta ! A baártomnak is kcisit hazudnom kell,mert rettegek elmodani,hogy ilyen beteg az apám,mert ezt a legtöbb ember nem tudja elfogadni,azért nagjyából tudja mi a helyzet,de nem 100%-osan.
2019. okt. 21. 17:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Apád mentális beteg.
2019. okt. 21. 18:18
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Miért engeded, hogy 30 éves fejeddel kb eltartsanak a szüleid? Nem szakad le a bőr a képedről?
2019. okt. 21. 18:18
 13/20 anonim ***** válasza:
51%

#10 A kitagadást nem így érti, hanem hogy elfordul tőle a családja (nem fogják támogatni semmilyen szinten és látni sem akarják), illetve az örökséghez sem lesz semmilyen köze. De szerintem is csak blöff.

A kérdezőhöz: másrészről elég egyértelmű hogy most hogy néznek rád, egy utolsó senkiházi vagy számukra, akivel azt csinálnak amit akarnak. Miből gondolod, hogy kapsz bármit is az örökségből?

2019. okt. 21. 18:21
 14/20 A kérdező kommentje:

Kezdjük én még távol állok a 30tól..tesóm van közel.

Igen nem szakad le a bőr :D sajnálom,ha egyeseknek ezt nehéz feldolgozni..az én ismerőseimnek mindnek kb a szülei vettek házat. ÉS nem szólnak bele az életükbe. Engem csak anyagilag támogatnak,mert még nem tudom magam teljesen függetleníteni.Most ez annyira légnyegtelen és nem si fogom leírni ,hogy ez meg az van pontosan,meg emiatt meg amitt. Mert ez lényegtelen és lehetne itt vitakzoni erről,hogy kinek bunkóság a gazdag szülők pénzén élni meg kniek nem az,mert hozzásozkott,hogy ő tartja el a saját szüleit. Nem ez a lényeg,hanem az,hogy mit lehet kezdeni egy iylen emberrel mint az apám?

Egy valaki írt szép választ,aki leírta,hogy döntsem el mi a fontosabb. El fogok rajta gonodlkozni ,köszönöm..

2019. okt. 21. 18:23
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem tekintenek rongynak...normálisak amúgy velem. Tudom,hogy fogok örökölni,mert minden gyereküknek egyformán akarnak adni. Viszont neki ez a szűz baromság nagoyn bekattant és elvárja. Ezt már évekkel ezelőtt is mondta nekünk,meg a válásért is kitagadna :D szóval ördögi kör..

az meg,hogy nem tagdhat ki? hagyjuk már ,hogyne tagadhatna ki?? Szépen tesómra iratja a vagyonát és ennyi.

2019. okt. 21. 18:26
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
Hát, ha apád szemszögét nézzük, akkor jogos. Segít anyagilag, örökölni fogsz, fizeti a lakhatásod, és mit kér cserébe? Csak annyit hogy szűzen menjél férjhez, de a büdös kölyök még ezt sem hajlandó teljesíteni. A hálátlan mindenit :)
2019. okt. 21. 18:28
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Vagy megszoksz vagy megszöksz. Te elfogadtad apád feltételeit, mert kell a pénze. Ha minimum annyit megtennél, hogy a saját lábadra állsz, nem látna bele ennyire az életedbe, de ha jól értem, fontosabb a nagyobb lakás. Így viszont nehéz lesz olyat találni, aki veled együtt akarja ezt játszani és a szüleid gyereke vagy állandó versenytársa lenni.
2019. okt. 21. 18:57
 18/20 anonim ***** válasza:
54%

Nem fog kitagadni,ez nem úgy megy.Állj a sarkadra 30 évesen,ne engedd,hogy az apád irányitson.

Milyen évet írunk, 1819?

2019. okt. 21. 19:07
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Így már értem, csak azt nem, hogy akkor mi a probléma. Apád pénzel, amit te nemhogy elfogadsz, hanem el is várod, az örökséggel együtt. Kell a pénze, de cserébe te nem vagy hajlandó megadni neki, amit ő kér. Akkor kivel van a probléma???
2019. okt. 22. 08:04
 20/20 anonim ***** válasza:
54%
Itt nem az apáddal kell kezdeni valamit, mert azon te változtatni nem tudsz. A saját hozzáállásodon meg a vele való viszonyodon tudsz, ill. tudnál, ha akarnál változtatni. Ez egyedül csakis a te döntésed, hogy állandó hazugságban és nyugtalanságban éled az életed, a pénze miatt. Tudnál rajta változtatni, de nem akarsz. Biztos annyira azért nem rossz, ha ezt választottad. Gondolj arra, majd mennyi pénzed lesz, ha egyszer... Ha már a pénzt választottad, akkor viseld el apádat szó nélkül. A legrosszabb az, hogy még a barátodnak is hazudsz, mert nem mersz szembenézni a saját döntéseiddel. De nem baj, gondold azt, hogy apád hülye.
2019. okt. 22. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!