Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy derítsem ki , hogy mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki , hogy mitől rettegek? 27 vagyok és sose volt barátnőm, azt hozzáteszem , hogy az apám keménységre tanított ez alatt azt értem , hogy folyamatosan ordibált velünk és mindig éreztette , hogy ő az erősebb.

Figyelt kérdés

És ha csak jelét mutatom a nemtetszésemnek akkor megvonja a szülői támogatast tőlem , ha ellenszegültem volna akkor meg elveszti a fejét és nem tudom mit tett volna.

Olyan mintha apám megakarta volna tanítani , hogy a többiek milyen vadak, félelmetesek közben még senki nem bánt velem úgy mint ő. Most tanulok bízni illetve kedvesnek lenni. A legnagyobb félelmem megmutatni az érzékeny oldalam. Talán emiatt nem volt barátnőm ,mert képtelen voltam az érzékeny oldalam mutatni?

2020. okt. 8. 19:22
A kérdező szavazást indított:
Azért nem volt baratnőm , mert nem mutatom az érzekeny/ kedves oldalam
Más miatt.
5 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

"És ha csak jelét mutatom a nemtetszésemnek akkor megvonja a szülői támogatast tőlem"

Nem tudom ezt jól értem-e, de jelen időben beszélsz, szóval 27 évesen még mindig anyagilag támogatnak a szüleid?

2020. okt. 8. 19:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Múlt időben akart lenni
2020. okt. 8. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Először is tudsz-e olyan pontot azonosítani a nőkkel való ismerkedés folyamatában, ahol rendszerint megakadsz, és nem sikerül?
2020. okt. 8. 19:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudod hihetetlenül nem megy :D általában megakadok még a megszólításnál ha megszólítom akkor nem tudok mit mondani . Amúgy meg hívtam már el valakit de akkor meg a saját bizalmatlanságom jött fel és begubóztam mint egy hernyó
2020. okt. 8. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez jól hangzik.

Önbizalom, magabiztosság?Jó férfinak tartod magad?

2020. okt. 8. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"z apám keménységre tanított "

Ha folyamatosan ordibált és megalázott akkor fordítva:

a puhányságra, megalkuvásra, megalázkodásra, feltétel nélküli engedelmességre kényszerített.

2020. okt. 8. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Elmondjam neked mi a való világ?

Amikor egy jó barátodnak segítesz, majd meglop. Amikor érzékeny oldalt mutatsz, és abba rúgnak bele... Ne legyél puhány. Nem kell érzelgőzni, nem kell túltolni a haverságot. Mindenkitől tartsd meg a távolságot. Pont ahogy Chewy-nak mondták "Tartsd meg a távolságot, de ne vegyék észre, hogy tartod a távolságot".

Nem azért nem volt barátnőd mert apád ordibált, hanem mert nem szedtél össze. Sok gyereket vernek otthon mégis sokaknak van barátnője/pasija vagy volt.

2020. okt. 8. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem unod meg ezeket a kerdeseket minden aldott nap feltenni?
2020. okt. 8. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológus nem szégyen. Én tennék a helyedben egy próbát.
2020. okt. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!