Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetsz egy olyan emberbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetsz egy olyan emberbe szerelmes, akivel folyamatosan veszekedsz, megalázzátok egymást szóban, és kb semennyire sem tisztelitek egymást?

Figyelt kérdés
De mindennap beszéltek, és ragaszkodtok egymáshoz.

2020. szept. 28. 12:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Stockholm-szindróma, vagy hasonló defektus esetén igen
2020. szept. 28. 12:22
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehetsz, sajnos. Nalunk is hasonlo a helyzet...
2020. szept. 28. 12:23
 3/20 A kérdező kommentje:
#2. de ez szerelem?? Nem valami annak hitt, függőség? Mert még az életben nem kaptál igazi figyelmet, szeretetet? ..
2020. szept. 28. 12:29
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Vagy csak szimplán hülye az illető.
2020. szept. 28. 12:30
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább függőség, nem szerelem, és félelem az egyedülléttől.
2020. szept. 28. 12:36
 6/20 anonim ***** válasza:
Függőség. Félelem a magánytól.
2020. szept. 28. 14:05
 7/20 anonim ***** válasza:
A szerelemnek ehhez semmi köze...ez csak egy eszelős ragaszkodás valamihez, ami soha nem is létezett.
2020. szept. 28. 16:07
 8/20 Girlll3 ***** válasza:
100%
Szerintem, ha egymást alázzák, akkor nem szeretik egymást. Kiábrándító, nem? Minden ember elfogadásra vágyik. És ez inkább félelem a magánytól,meg ego... Hiszen, ha valaki porig aláz szóban és esetleg kedvelem őt vagy kedveltem, vagy szerettem, akkor számít a véleménye és, ha számít, akkor fáj, és akkor vissza kell vágni, vissza kell adni, hogy tudja milyen érzés. Legalábbis ilyenkor reménykedik ebben az ember, hogy neki is rossz, hogyha azt kapja, amit ad. De szerintem a szerelem arról szól, hogy a másikban látok vmi pluszt, ami miatt vonzódom hozzá és lelkileg is közel érzem magamhoz, tudom tisztelni és képes vagyok építeni és szebbé tenni az életét. Na, most egymás alázása, az nagyon nem szerelem.
2020. szept. 28. 17:21
 9/20 Girlll3 ***** válasza:
Egyébként az úgynevezett igazi szeretet és figyelem sem mindegy kitől érkezik... Lehet kapott az illető ilyet, csak nem attól, akitől akarta igazából.
2020. szept. 28. 17:28
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
3#, lehet szerelem. Lehet még olyan belső érzés is, ami akár évekig nem jön fel a felszínre, de belül ott van a tiszta szeretet.
2020. szept. 28. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!