Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetsz egy olyan emberbe szerelmes, akivel folyamatosan veszekedsz, megalázzátok egymást szóban, és kb semennyire sem tisztelitek egymást?
#10-11 össze -vissza beszélsz.. szerelem, belső érzés?? Nem jön fel a felszínre évekig? Milyen érzés az olyan?
"Mondjuk, akivel én csinálom" mit?
Egyszer tiszta szeretet, utána vonzalom, majd utálat :))
Most már értem, miért hiszed azt, hogy aminek a részese vagy, szerelem... mert te saját magaddal sem vagy tisztában.
Én azt tapasztaltam, hogy akit nagyon szeretek, attól annyira rosszul esik minden rossz szó, vagy verbális bántalmazás, hogy nem bírom.. Én nem bírnám ezt egy szerelemben. Inkább szüntetnék még vele minden kontaktust. Ha egy olyan személytől kapok hasonlókat, akivel csak úgy elvagyok jobb híján de valamennyire ragaszkodok hozzá, ott lehet hogy tovább bírnám ezt a "játékot"
Nem mindegy hogy civakodok, vagy mocskolódok :D
Nem mindegy hogy veszekedek mert különböző véleményen vagyok mint a másik, vagy alpári módon lehordom a másik a sárga földik.
Vonzódhatok egy olyanhoz is akibe nem vagyok szerelmes, de szerelmes nem lehetek egy olyanba akihhez nem vonzódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!