Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetsz egy olyan emberbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetsz egy olyan emberbe szerelmes, akivel folyamatosan veszekedsz, megalázzátok egymást szóban, és kb semennyire sem tisztelitek egymást?

Figyelt kérdés
De mindennap beszéltek, és ragaszkodtok egymáshoz.

2020. szept. 28. 12:21
1 2
 11/20 Girlll3 ***** válasza:
Mondjuk, akivel én csinálom, ahhoz vonzódom, de mivel képtelen volt normálisan közeledni, ezért megutáltam.
2020. szept. 28. 17:39
 12/20 A kérdező kommentje:

#10-11 össze -vissza beszélsz.. szerelem, belső érzés?? Nem jön fel a felszínre évekig? Milyen érzés az olyan?

"Mondjuk, akivel én csinálom" mit?

Egyszer tiszta szeretet, utána vonzalom, majd utálat :))

Most már értem, miért hiszed azt, hogy aminek a részese vagy, szerelem... mert te saját magaddal sem vagy tisztában.

2020. szept. 28. 18:00
 13/20 A kérdező kommentje:

Én azt tapasztaltam, hogy akit nagyon szeretek, attól annyira rosszul esik minden rossz szó, vagy verbális bántalmazás, hogy nem bírom.. Én nem bírnám ezt egy szerelemben. Inkább szüntetnék még vele minden kontaktust. Ha egy olyan személytől kapok hasonlókat, akivel csak úgy elvagyok jobb híján de valamennyire ragaszkodok hozzá, ott lehet hogy tovább bírnám ezt a "játékot"

2020. szept. 28. 18:03
 14/20 Girlll3 ***** válasza:
13-as! Attól, hogy valakivel civakodok, még vonzódhatok hozzá. Ehhez nem kell szerelem. A 10-es választ nem én írtam.
2020. szept. 28. 18:06
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem mindegy hogy civakodok, vagy mocskolódok :D

Nem mindegy hogy veszekedek mert különböző véleményen vagyok mint a másik, vagy alpári módon lehordom a másik a sárga földik.

Vonzódhatok egy olyanhoz is akibe nem vagyok szerelmes, de szerelmes nem lehetek egy olyanba akihhez nem vonzódok.

2020. szept. 28. 18:09
 16/20 A kérdező kommentje:
amúgy meg bocsánat, kicsit összekevertem a válaszokat.
2020. szept. 28. 18:11
 17/20 Girlll3 ***** válasza:
15-ös! Ez így igaz. Viszont nem tudom mit vágtok egymás fejéhez. Így aztán fogalmam sincs mi van köztetek.
2020. szept. 28. 18:20
 18/20 anonim ***** válasza:
14# te nem vagy tisztában azzal, hogy mi itt miről van szó pontosan.
2020. szept. 28. 18:20
 19/20 Girlll3 ***** válasza:
18-as miről van szó?
2020. szept. 28. 18:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, mert pont ez az állandó szájkaratés állapot miatt kedvelik titokban egymást. Mindkettőnek nagyobb, hevesebb a vérmérséklete, így megtalálták egymást.
2020. szept. 28. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!