Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem apám munkatársával, elmondjam neki?
20 éves lány vagyok.
Apámnak van egy 36 éves ismerőse, üzleti kapcsolatban állnak.
Egy céges találkozón ott volt az egész családom és ott találkoztunk először. Amikor kettesben voltunk, ő kezdeményezett.
Azóta rendszeresen találkozgatunk, lassan fél éve.
Azt akarja, hogy költözzek hozzá, de akkor el kéne mondanom apámnak.
Szerintem totál ki fog akadni.
Szerintetek?
Nem tudom, valahogy fura lenne elmondani neki, hogy akivel ő már régóta üzleti kapcsolatban áll, azzal én… hát öö…
Mikor van valami céges rendezvény, apám mondja neki, hogy képzeld a lányom ide jár tanulni meg oda jár sportolni, ő meg :komolyan?😂😂😂
Vicces és egyben kellemetlen az egész…
Apám nagyon szigorú, 100%, hogy kiakadna, és mindkettőnket megnyúzna, plusz ki tudja lehet a munkakapcsolatot is megszüntetné
Ja most nézem, higy már féléve taliztok. Xd
Jó, meg is érdemled..
Nekem is volt egy szeretői kapcsolatom régebben, igaz akkor még 34 voltam egy 21 évessel 38 voltam mikor vége lett.
De ma 42 vagyok újra bele mennék egy 18..25 év környéki lánnyal, meg ha támogatnom kéne is
Nagyon jó volt.
Csak sajnos a mai 20asok....
Hagyjuk most azt, hogy mi lesz ennek a vége.
Nem tudom, nem 15 vagy már, jogilag felnőtt, azzal jársz akivel akarsz. Valszeg úgysem vele éled le az életed. Ha mégis akkor sorry, akkor mindenki beláthatja hogy tévedett, majd.
Nem tudom mi ebben akkora dolog. Mintha régen nem adtak volna össze embereket nagy korkülönbséggel..ja de. Plusz még sokszor rokonok is voltak így vagy úgy.
Nem nagy cucc. Mondd el nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!