Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy harmincas nő még életében nem élt egyedül, az hatalmas red flag?
Randikon az elejtett megjegyzéseiből összeáll a kép, hogy az egyik pasijával szakított, akkor átköltözött a következőhöz: "Haha, igen, akkor kiköltöztem a Józsihoz Solymárra, aztán mikor a Józsival megromlott a kapcsolat, összejöttem a Gerivel, beköltöztem hozzá a VII. kerbe..."
Most is hónapok óta az exével egy háztartásban él, mert "hülyeség" lenne egyszemélyes albit keresni, így megoszlik a rezsi meg a lakbér... Amúgy van rendes melója, nem naplopó, de nekem kicsit fura, hogy valaki sosem élt egy évet sem önállóan, egyedül.
Egy hónapja randizunk, volt már szex is, együtt töltött hosszú hétvége, és most szóba került, hogy majd szívesen összebútorozna velem (az általam bérelt lakásban). Ez nekem így kicsit túl gyors/túl gyanús. Vagy csak rémeket látok?
Ami a ferfiaknal a mamahotel, az a noknel a pasihotel.
40F truecel
Nőként mondom, hogy szerintem igen.
Nyilván fontos ismerni a pontos körülményeket, de alapvetően nem hinném, hogy normális lenne egyik komoly kapcsolatból a másikba “költözni”.
Abszolút red flag.
Sztem meg nem red flag. A mai albérlet árak mellett mi a jó isten fura van abban hogy valakinek úgy alakul a helyzete, hogy nem lakott egyedül alberletben, hogy a fizetese fele lakhatasra menjen rá?
Sztem rémeket látsz
4# TRUECELként vajmi kevés tudasod van a nőkről,tehat nem okoskodj
Amúgy meg nincs pasihotel, mert a nőnek van allasa, és gondolom a pasik albérletebe is ilyenkor bele van adva+feltetelezem nem a pasi főzött mosott takaritott onantol a sajat alberleteben, tehát hagyjuk ezt az izzadság szagú hasonlatot. Ég és föld
7
Már bocs, de elég életképtelen az az ember, aki 30 éves koráig nem tud felmutatni egy független életet. Azért nehogymár nagy elvárás legyen, hogy valaki 30 éves koráig önállóan álljon a lábán.
22 éves korom óra fizetem segítség nélkül azt a hííííresen magas budapesti albérletet, de egy 30 éves még mindig ott tart, hogy másoktól függ. Ne már.
Ha meg az az oka az önállótlanságának, hogy egyik kapcsolatból a másikba liánozik, az azért gáz.
8-as: Ne túráztasd magad. Itt már ki lett egyszer derítve, hogy a pasimon élősködöm, amiért felesben fizetjük az albérletet és a számlákat, de nem vagyok hajlandó a házi munka teljességét magamra vállalni.
Ebből (és KONKRÉTAN ebből) az következett, hogy lehúzom és megkárosítom a páromat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!