Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy harmincas nő még életében nem élt egyedül, az hatalmas red flag?

Figyelt kérdés

Randikon az elejtett megjegyzéseiből összeáll a kép, hogy az egyik pasijával szakított, akkor átköltözött a következőhöz: "Haha, igen, akkor kiköltöztem a Józsihoz Solymárra, aztán mikor a Józsival megromlott a kapcsolat, összejöttem a Gerivel, beköltöztem hozzá a VII. kerbe..."

Most is hónapok óta az exével egy háztartásban él, mert "hülyeség" lenne egyszemélyes albit keresni, így megoszlik a rezsi meg a lakbér... Amúgy van rendes melója, nem naplopó, de nekem kicsit fura, hogy valaki sosem élt egy évet sem önállóan, egyedül.

Egy hónapja randizunk, volt már szex is, együtt töltött hosszú hétvége, és most szóba került, hogy majd szívesen összebútorozna velem (az általam bérelt lakásban). Ez nekem így kicsit túl gyors/túl gyanús. Vagy csak rémeket látok?

dec. 30. 06:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
22%
#16 Nem tudom miért vetted ezt magadra. :) Béreltem mini garzont. Nem a belvárosban, de kijöttem. Egyébként én nem bánom, ha valaki nem akar lakótársat keresni és csak azért férfit keres maga mellé, hogy külön tudjon lakni. Ez is egy járható út sokaknak, csinálják is felőlem, csak nem kell beetetni a férfit sem, meg hitegetni minden széppel és jóval, miközben csak potenciális lakhatatásnak nézed.
dec. 30. 15:33
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

#21 El kéne már felejteni ezt a butaságot, hogy aki hozzászól valamihez, az "magára vette".

A tényeket írtam le.

Aki csak úgy tudja megengedni magának a lakhatást, hogy lakótársa van, az nem engedheti meg magának egyedül a garzont sem, mivel egyedül az többre jön ki.

Átalánydíja mindennek van, amit egyedül fizet, közösköltség sem kevesebb, csak egyedül fizeti, internetet egyedül fizeti, a kauciót is egyedül kell előteremteni, a közüzemi szolgáltatásoknak is van alapdíja, azt is egyedül fizeti a saját rezsi fogyasztásán felül.

Ezek tényszerű dolgok.

dec. 30. 15:38
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ezt a nőt nevezik megélhetési qrvának, ez az igazság.
dec. 30. 16:32
 24/28 anonim ***** válasza:
73%
#22 Csak te tényként közlöd, ami szerinted az, de valójában mi alapján írod? Az sem mindegy hol nézed, milyen lakás. Valaki nem tud kifizetni egyedül egy átlag nagyságú lakást, de egy mini garzont igen. Ez miért ilyen hihetetlen? Kettő nem mindegy hol nézed azt a lakást.
dec. 30. 18:45
 25/28 anonim ***** válasza:
#24 Én nem budapesti vagyok, de ahol én élek, ott semmivel nem olcsóbb egy normális állapotú lyuk garzont bérelni, mint mondjuk egy 1,5 szobás lakást.
dec. 30. 18:49
 26/28 anonim ***** válasza:
Ez szomorú :/ Ameddig van aki kiveszi sajnos
dec. 30. 19:21
 27/28 anonim ***** válasza:
82%
Ezzel a nővel ne bútorozzál össze! Menjen vissza a szüleihez, lakjon ott, és onnan menjen a randikra veled. Mondd meg, neked másképp nem kell a nő.
dec. 31. 12:02
 28/28 anonim ***** válasza:
#27 Lehet nincsenek szülei, vagy nem költözhet oda.Gondolom nem szórakozásból él így.
dec. 31. 16:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!