Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy harmincas nő még életében nem élt egyedül, az hatalmas red flag?
Randikon az elejtett megjegyzéseiből összeáll a kép, hogy az egyik pasijával szakított, akkor átköltözött a következőhöz: "Haha, igen, akkor kiköltöztem a Józsihoz Solymárra, aztán mikor a Józsival megromlott a kapcsolat, összejöttem a Gerivel, beköltöztem hozzá a VII. kerbe..."
Most is hónapok óta az exével egy háztartásban él, mert "hülyeség" lenne egyszemélyes albit keresni, így megoszlik a rezsi meg a lakbér... Amúgy van rendes melója, nem naplopó, de nekem kicsit fura, hogy valaki sosem élt egy évet sem önállóan, egyedül.
Egy hónapja randizunk, volt már szex is, együtt töltött hosszú hétvége, és most szóba került, hogy majd szívesen összebútorozna velem (az általam bérelt lakásban). Ez nekem így kicsit túl gyors/túl gyanús. Vagy csak rémeket látok?
"10-es mert minden pasi szolga csicskának akarja a nőt használni. Ha egyenlő dolgokra vágysz, akkor femcel vagy."
Minden pasi? Te femcel vagy, mert azt hiszed MINDEN PASI csak ezt akarja. Nagyon toxikus vagy, és látszik hogy nem szeretett téged igazi férfi.
Kérdezőnek:
Igen, nagy red flag. Erős életképtelenségre utal. Ha egy kapcsolatnak vége, egy normális embernek kell pihenő, regeneráció. Neki ez sosem volt. Mindig kellett valaki neki, mert önmagával, egyedül nem érzi jól magát, az életét egyedül nem tudja vezetni, tehát FÉRFI nélkül ő nem tud élni. Lehet ezt az árakra fogni, ami akkor egy elég érdekes, hogy 30 év alatt nem tud annyit fejlődni egzisztenciálisan, hogy el tudja magát tartani, és muszáj mással laknia (bár bizonyos alsóbb rétegeknél normális, hogy egész életükben nem lesz több pénzük, csak kevesebb, és mindig függnek másoktól).
Te a csajnak szerintem csak egy állomás vagy, mint a többi. Nem szerelemből van veled, vagy igazi szeretetből legalább, hanem egy rutinból, mert nem tud létezni máshol, kell új "lakás", amivel párkapcsolat is jár. Konkrétan egy prosti, aki abból él, hogy lefekszik a férfiakkal. Nem tudom, te amikor beszélgettél vele hogy nem undorodtál tőle.
Én nem lennék a nőkkel ilyen elnéző, tudom hogy gyenge a többségük és muszáj nekik egy férfi melléjük, bár szerencsére nem is kell elviselnem ilyeneket (a párom ezek ellentéte).
#13 Hol vannak ezek az igazi, szerelmes férfiak?
Én amit látok a környezetemben:
Pasi eltartja a nőt, a nő cserébe mindent egyedül csinál, cserébe kuss a neve(ez a jobbik eset).
Felesben fizetnek mindent, de a hàzimunka 90-100%-a kizárólag a nő dolga, emellett jó lenne, ha a nőnek így is kuss lenne a neve.
Felesben fizetnek, a férfi csinál is valamit otthon, de megcsalja a nőt, mert "otthon kihasználják".
Tehát hol vannak ezek az igazi férfiak?
#15 A kis garzont egyedül fenntartani sem olcsóbb semmivel, mint ketten fizetni egy 1,5 szobás lakást, ez remélem világos.
Ráadásul egyedülálló nőként lakást keresni(ha nem ismerőstől bérled) és pláne, ha férfi a tulaj, szintén egy rémálom.Hiába fizetsz, egy csomó férfi ugyanúgy bepróbálkozik meg zaklatni próbál szexuálisan, mintha valami lakhatási prosti lennél.
9#Már bocs, de elég életképtelen az az ember, aki 30 éves koráig nem tud felmutatni egy független életet. Azért nehogymár nagy elvárás legyen, hogy valaki 30 éves koráig önállóan álljon a lábán.
Már BOCS kedves 9es,de neked feltűnik hogy Magyarországon élsz és a bérek sokszor az alberlet árának a felét lefedik?
Ha neked az szégyen, hogy nem mindenkinek fizet olyan jol a munkája hogy egymagában erdemes legyen fenntartania egy alberletet, hát nagyon érdekes hozzáállásod lehet a kornyezetedhez. Nem mindenki örököl házat vagy olyan munkája van hogy 4-500at keressen vele! Ez nem az ő szegyene,hanem az országé!
18
Magyarországon élek, és igen, azt gondolom, hogy marha nagy szégyen, ha valaki a HARMINCAS éveiben sem képes függetlenül létezni.
Tök átlagos családi háttérrel, átlagos skillekkel, átlagos intelligenciával a huszas éveim eleje óta eltartom magam. Aki kvázi az élete közepén ott tart, hogy képtelen önállóan fenntartania magát, az az én szememben egy életképtelen senki.
Könyörgöm, nem saját házról, palotáról, autókról, nyaralóról, drága cuccokról meg luxusutazásokról beszélek, hanem ÖNÁLLÓSÁGRÓL. Pusztán annyiról, hogy egyedül megáll a lábán…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!