Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Férfiaknak mindig nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Férfiaknak mindig nehezebb lesz megtalálni életük párját?

Figyelt kérdés
Gondolkoztat ez a téma, miért nehezebb a férfiaknak?
tegnap 21:24
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
75%
Semmivel se nehezebb csak másabb!
tegnap 21:25
 2/37 anonim ***** válasza:
53%

Az olyan rusnya férfiaknak nehezebb csak amilyen én is vagyok.

Engem bottal se piszkálnak meg.

tegnap 21:33
 3/37 anonim ***** válasza:
27%

#1 De sokkal nehezebb!...

Csak egy példa: Egy facebook társkereső csoportban figyeltem meg. Ha egy férfi kitesz magáról egy képet és ír magáról egy bemutatkozást, se egy lájk, se egy komment nincs alatta.. kb mint ha ott sem lenne....

Ellenben ha akár csak egy csúnyácskább nő kitesz magáról egy képet, és az ég egy adta világon semmit nem ír hozzá, csak kirak egy képet..

Azonnal 50-60 lájk és 20-30 komment alatta!......

Gyakorlatilag a nőnek csak válogatnia kell hogy kivel kezd el ismerkedni!

Miközben a szerencsétlen férfi meg a kutyát nem érdekli...

Még hogy nem nehezebb....... jah persze..

tegnap 21:41
 4/37 anonim ***** válasza:
80%

"Gyakorlatilag a nőnek csak válogatnia kell hogy kivel kezd el ismerkedni!"

Mert olyan könnyű kiválasztani a sok szexéhes, perverz, éretlen "férfiak" közül az egy normálisat!

tegnap 21:44
 5/37 A kérdező kommentje:

3 as

Sajnos szerintem is van benne valami , nagyon igazságtalan is ez így szerintem.

Egyes lányok nem is tudják nekik milyen könnyű..

tegnap 21:44
 6/37 anonim ***** válasza:
79%
Mitől lenne könnyű? Hogy rájuk repül a neten, vagy élőben 20-30 férfi és neki nem tetszik egyik se, vagy attól, hogy szexelhetne mindegyikkel? Ja, az utóbbi. Hát persze. Lmao. Holott a nők többsége nem szexpartnert keres hanem társat és kiválasztani a sok közül a megfelelőt baromira nehéz.
tegnap 21:48
 7/37 anonim ***** válasza:
39%

Mi a konnyeb 0 bol 1 et kivalasztani vagy 30 bol 1 et.

Am kicsit gyanus h 30bol csak 1 lenne a normalis...

tegnap 21:48
 8/37 anonim ***** válasza:
57%

Mitől könnyű, hogy a napi 100 levelből, 100 nős/baratnős, anyjával él, apolatlan, csóró, gyereke van, narcisztikus.... (es ezek összes permutácioja) ?????

A jó nőknek könnyü, az átlagosoknak nem.

Azert nehezebb a férfiaknak, mert a nők külsejevel szemben, olyan elvarásaitok vannak, amiket dolgozó nő, keptelen teljesiteni..

tegnap 21:53
 9/37 anonim ***** válasza:
17%
Legalább a nőknek van miből valogatnia :D
tegnap 21:57
 10/37 anonim ***** válasza:
14%

Vicces, hogy nem értik a nők a különbségeket.

Kb olyan ez a sírás, hogy nem könnyű választani a sokból, vagy egyik sem jó, mint amikor a milliomos azt mondja, hogy neki is nagyon nehéz élete van, mert nem tudja hova menjen nyaralni és nehéz döntés.

tegnap 22:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!