Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Férfiaknak mindig nehezebb lesz megtalálni életük párját?
"#11 de mi nem akarunk családot és gyereket."
Van, aki meg akar. Na azért nem benneteket választanak.
Nőként lehet sokból tudunk választani, de azoknak a 99,9%-a szóra sem érdemes. És nem azért, mert keveset keres vagy nem néz ki jól. Hanem mert buta mint a tök.
Én pl nagyon vágyom egy intelligens, humoros férfira, de esélyem sincs, mivel nem vagyok szép, sem kifejezetten okos. Az ilyen férfiak megtehetik, hogy válogassanak, akárhogy is nézzenek ki és ők általában nem adják alá, valamint nem rakják bele minden lyukba. Így esélyem sincs.
Nektek annyi kell egy nőnél, hogy szép legyen. Ha kicsit többet kerestek, meg is kapjátok.
Ennyi.
Bírom amikor egyes itteni kommentelők néha bebizonyítják, hogy igenis jól tudnak szortírozni a nők.
Amúgy a válasz nagyon egyszerű: a sok félremagyarázás ellenére egy férfinak sokkal jobb befektetés, és sokkal kisebb rizikó befogadni egy nőt az életükbe; nem kell különösebben igényesnek lenniük, hiszen a vágyaik nevetségesen egyszerűek (csak pna legyen, minden más rossz tulajdonságot el lehet viselni). Tisztelet a kivételnek, bla bla.
A nőknek meg magasabb rizikó, és nem is olyan jó befektetés a férfi. Fél 1 van, én már nem linkelgetek, pláne hogy úgy is hiába, de a nők életéből éveket vesz le az az extra munka és stressz ami egy férfi kitartásával jár együtt. Több évtizednyi, minden napra jutó extra munka, kevesebb szabadidő. És ez még a jobbik eset; ez a mindenki által imádott "tradicionális" családmodell. A rosszabbik eset az, hogy azért mégiscsak a nő tud teherbe esni, aztán ha kellett a gyerek, ha nem, a gyerek a nő felelőssége lesz. Akkor is, ha boldog család maradnak a sírig, de akkor is, ha a férj félrek..r, és válni kell, és egyedülálló anyának lenni, - ami nagyon valószínű, elég csak a válási statisztikákra és az egyedülálló anyák arányára nézni.
A legrosszabb eset pedig az, amit a férfiak általában kiröhögnek és valami fiktív, elenyésző problémának gondolnak, mert nem tudják elolvasni a statisztikákat, és mert nem beszéltek még hús-vér nővel: hogy kiderul, hogy a férfi agresszív, vagy deviáns. Sok ilyen van.
Egy dolog miatt éri meg úgy istenigazából a nőknek a párkapcsolat: ha szeretik a párjukat. De ennek aztán tényleg SZERELEMnek kell lennie, nem pedig olyan közömbös érzésnek, hogy "na, jó lesz nekem ez is", amivel sok férfi közelíti meg a társkeresést.
Ha nagyon igazságtalannak tartod, hogy a nők kiszortíroznak társkereséskor, akkor okold a társadalmi berendezkedésünket, vagy valami. Csak ne trollkodd már szét még jobban az oldalt legyszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!