Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Férfiaknak mindig nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Férfiaknak mindig nehezebb lesz megtalálni életük párját?

Figyelt kérdés
Gondolkoztat ez a téma, miért nehezebb a férfiaknak?
dec. 28. 21:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Azt minden nemnek nehez, de ez nem megtalalas kerdese ha nem szerencse. A part talalni dologban egy kicsit elo nyosebb kulseju nonek sokkal konnyebb mint a ferfinak , az mas teszta.
dec. 29. 02:11
 32/40 anonim ***** válasza:

Igazából mindenkinek nehéz a megfelelő külső és egzisztenciális adottságok nélkül.

Szerintem az igaz, hogy a nőknek általában magasabbak az elvárásaik a potenciális partnerrel szemben és a párkapcsolattal is, férfiak sokkal jobban elvannak, ha összejött valaki.

dec. 29. 08:05
 33/40 anonim ***** válasza:
Az amúgy meg szerintem sztereotípia, hogy a nők annyira házasságot vagy családot szeretnének, vagyis nem mindegy milyen közegben nézzük. Az ilyen nagyvárosi, diplomás, jó egzisztenciával rendelkező nők esetében egyre több a gyerektelen. Paradox, mert pont ott lenne jobb, ha több gyerek lenne. De amúgy nem is ilyen egyszerű a kérdés, mert nem az van feltétlenül, hogy nem akarnának, vagy utálnák a gyerekeket, inkább csak olyan feltételeket támasztanak, amik túl ideálisak és nem valósulnak meg, majd kifutnak az időből. Ez sajnos így működik, valamit valamiért.
dec. 29. 08:10
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
Bizonyos kor felett nehéz. 20 év alatt, jó genetikával még a lejtmenetben lévő 30+nők is tapadnak a sràcra.
dec. 29. 09:45
 35/40 anonim ***** válasza:
12%
Faszveréssel átvészelhető, ahogy az égész fiatalságot átvészeltem ezzel a tevékenységgel, a továbbiakban sem lesz másabb. A saját korosztályomra nem is igazán gerjedek. Inkább a 40-50 és milfekre. Bár van egy pár leharcolt a 30+ os korosztályban is. 36 vagyok nem kérek privit. :D
dec. 29. 09:47
 36/40 anonim ***** válasza:
87%

12

Mi meg nem akarunk csak b*szni!

Tehát, ugyanolyan mehez nekünk is.

Te nem talalsz a célodra nőt (b*szni)

Mi meg nem talalunk a mi celunknak megfelelo férfit. (Csaladi elet)

dec. 29. 09:55
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

19

Jelen. A megerőszakolás csak azert nem sikerült, mert a szonszed néni, kihivta a rendőrseget. Nem tudtam kirakni a f*szt a sajat lakasonbol...anit ÉN vettem. Egyedül....

dec. 29. 09:57
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarok ber apa lebni aki csak felcsinalasra meg otthon adasra jo aztan alhatnek kifele fordulva mert a no nem akar dfni!
tegnapelőtt 00:46
 39/40 anonim ***** válasza:

19: engem majdnem megerőszakoltak - annyi mázlim volt, hogy be tudtam rohanni a liftbe és majdnem rácsaptam a karjára a liftajtót...

és azért elég sokszor próbáltak meg letaperolni tömegközlekedésen (képzeld el azt, hogy egy NDK úszónő testalkatú nő vagy egy férfi, aki baromira vonz, mert kb. az az erőviszony-különbség, taperolgat).

tegnapelőtt 17:15
 40/40 anonim ***** válasza:

19

A nők 20 %-a esik nemi erőszak áldozatául élete során, és további legalább 20% azok aránya, akiket megkíséreltek megerőszakolni. Az összes nemi erőszak 70%-át ismerős, családi barát, rokon követi el.

tegnapelőtt 21:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!