Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Férfiaknak mindig nehezebb lesz megtalálni életük párját?
Igazából mindenkinek nehéz a megfelelő külső és egzisztenciális adottságok nélkül.
Szerintem az igaz, hogy a nőknek általában magasabbak az elvárásaik a potenciális partnerrel szemben és a párkapcsolattal is, férfiak sokkal jobban elvannak, ha összejött valaki.
12
Mi meg nem akarunk csak b*szni!
Tehát, ugyanolyan mehez nekünk is.
Te nem talalsz a célodra nőt (b*szni)
Mi meg nem talalunk a mi celunknak megfelelo férfit. (Csaladi elet)
19
Jelen. A megerőszakolás csak azert nem sikerült, mert a szonszed néni, kihivta a rendőrseget. Nem tudtam kirakni a f*szt a sajat lakasonbol...anit ÉN vettem. Egyedül....
19: engem majdnem megerőszakoltak - annyi mázlim volt, hogy be tudtam rohanni a liftbe és majdnem rácsaptam a karjára a liftajtót...
és azért elég sokszor próbáltak meg letaperolni tömegközlekedésen (képzeld el azt, hogy egy NDK úszónő testalkatú nő vagy egy férfi, aki baromira vonz, mert kb. az az erőviszony-különbség, taperolgat).
19
A nők 20 %-a esik nemi erőszak áldozatául élete során, és további legalább 20% azok aránya, akiket megkíséreltek megerőszakolni. Az összes nemi erőszak 70%-át ismerős, családi barát, rokon követi el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!