Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szerettél volna házasodni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerettél volna házasodni, de soha nem sikerült, miért nem?

Figyelt kérdés

dec. 15. 20:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Nem, soha nem akartam gyereket.

Milyen pasit képzelnék el férjnek?

Ez egy eléggé összetett dolog. Jöhetnék a szokásos klisé válaszokkal, de ha ki kéne emelnem 3 dolgot, a humor, empátia, és az intelligens jut az eszembe.

dec. 20. 13:32
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Anyagi helyzete milyen legyen? Fizikai paraméterei?
dec. 20. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Anyagi helyzet: ne nekem kelljen eltartani, cipelni kocsival

Fizikai: nincs kifejezett zsáner. Volt alacsonyabb, magasabb pasim. Én 175 cm, vékony vagyok, de volt sportos és mackósabb alkatú is. Az összkép számít.

dec. 21. 03:27
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

De miért akarod, hogy elvegyen feleségül?

Ez valami kislánykori álom?

dec. 21. 11:01
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
29 vagyok de màr most tudom hogy soha nem leszek hàzas. Max ha pénzem lesz.
dec. 31. 08:25
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
27 vagyok, de kicsit én is úgy érzem, hogy nem lesz feleségem. A nőket én is hidegen hagyom szerintem, nem vagyok kimondottan jópofa, vicces sem. Társaságba sem járok minden hétvégén, így pedig nehéz volna ismerkedni. Összeségében véve sem vagyok szerintem egy olyan pasi, aki mellett szívesen lehorgonyozna egy nő egy életre.
dec. 31. 11:32
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

Na akkor én az abszolút ellentét vagyok :D én pont, hogy sosem akartam házasodni, családot sem terveztem, sőt, párkapcsolatot sem igazán. Abszolút magányos farkasként, agglegényként láttam magamat egész életemre előre, max futó kalandokban gondolkodtam. Sosem volt nagy baráti köröm, bulizni se jártam. Úgy terveztem, hogy ha kirepülök a szülői házból, veszek valahol a város szélén vagy azon kívül egy kis lakható hétvégi házat és ott eltanyázok egyedül.

Aztán 25 éves koromban jött egy lány, aki elcsavarta a fejem... Aztán szép nagy családunk lett, 4 gyerekkel és közel 20 éve együtt vagyunk.

Mai napig nem értem, hogy hogyan történhetett ez :D

Viszont nagyon nem bánom. Nagyon jó igazán nagy családban/családdal élni. A maga nehézségeivel és szépségeivel együtt.

Lehet, hogy nekem pont ezért sikerült ilyen könnyen, egyszerűen, mert abszolút nem terveztem és nem stresszeltem vagy görcsöltem ezen.

dec. 31. 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem nézek ki jól nem kellek senkinek.

28/F

dec. 31. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!