Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évesen szerettél volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen szerettél volna először párkapcsolatot és végül mikor jött össze?

Figyelt kérdés
Könnyen összejött vagy sokat kellett tenni érte?
okt. 31. 08:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%

5 évesen Orsit néztem ki a Mackó csoportból, de már 13 voltam, mikor az valaki mással összejöttem.

De miért érdekes ez?

okt. 31. 08:58
 2/27 benhur1959 ***** válasza:
54%
11,azóta se(40 hez közeledő incel)
okt. 31. 09:03
 3/27 anonim ***** válasza:
56%
14-15. Az első kapcsolatom 18 évesen volt
okt. 31. 09:17
 4/27 benhur1959 ***** válasza:
0%
3,gondolom nő vagy
okt. 31. 09:19
 5/27 anonim ***** válasza:
0%

14-15 évesen már szerettem volna.

15 évesen lett is, nem kellett tennem érte különösebben semmit.

okt. 31. 09:31
 6/27 anonim ***** válasza:
24%
2 es válaszoló sajnállak testvér. Én is incel vagyok. Jó lenne már ha feltalálnák a teljesen élethű szexrobotokat ami teljesen olyan mint egy igazi nő és nem tud ellentmondani akármit kérek. Jobb lett volna ha egy 50 évvel később születek, addigra már biztos lesz szexrobot. Irigylem is a jövő incel fiataljait hogy ők már robotoktól tudják helyettesíteni a kézzel való önkielégítés.
okt. 31. 09:39
 7/27 benhur1959 ***** válasza:
5 lányként könnyű volt
okt. 31. 09:56
 8/27 anonim ***** válasza:
7. Igen épp ezt írtam az imént.
okt. 31. 10:09
 9/27 anonim ***** válasza:
55%
13-14 évesen, 25 éves vagyok jelenleg még mindig nem volt semmi. Majd talán a pokolban, hamarosan.
okt. 31. 10:09
 10/27 anonim ***** válasza:
22%

13-14 évesen, 25 éves vagyok jelenleg még mindig nem volt semmi. Majd talán a pokolban, hamarosan.

Sajnállak testvérem. Én is ilyen sorsba vagyok. Sajnos igaz amit Elliot Rodgert írt hogy az életed vagy földi pokol vagy mennyország lesz attól függően hogy kedvellnek e a csajok. Egyébként tényleg az incel létet ahhoz hasonlítanám mint a keresztény poklot. Folyamatos szenvedés mintha a tűzben égnél. 20 éves srácnak a dugáson jár az agya mindig, ez pedig teljesen roncsot csinál belőle, olyan folyamatos szenvedés mintha tűzben égnél a pokolban.

okt. 31. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!