Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szerettél volna először párkapcsolatot és végül mikor jött össze?
20 évesen azért már szerettem volna, de valamiért senkinél nem éreztem AZT a szikrát.
Végül 36 évesen lett egy mindent elsöprő - és gyorsan be is pótoltam az elmaradt éveket :-D -, ami 5 évig tartott, most meg egy igazi lelki kapcsolódás-szerelem van - és remélem, örökké fog tartani :-)
N
#13 Most sokkollak: Nem, nem volt! 36 évesen vette el a mindent elsöprő :-)
#12 vagyok
12-13 évesen már bőven bele voltam zúgva egy évfolyamtársamba.
18 évesen lett először kapcsolatom.
13-14 évesen voltam először szerelmes.
Nagymamám azt tanácsolta hogy még iskolába járok ne csajozzak mert elveszi az eszem, utólag belátva nagyon jól tettem hogy hallgattam rá.
21 évesen veszítettem el, utána nem sokkal lett komoly kapcsolatom.
F33
15 éves (majdnem 16) voltam, amikor ismerkedtem egy csajjal (illetve kettővel, de egyikük még nem volt elég érett a dologra) vele tök jól alakult minden, de rajtam kívülálló okok miatt végül nem jött össze a dolog. Egyrészt messzebb lakott tőlem, 15 évesen meg még nem voltam olyan szinten, hogy ingázgassak, ráadásul szüleim is eléggé ellehetetlenítették a dolgot.
Kár érte, pedig tényleg jó lett volna.
Utána 18 évesen szerettem volna összejönni egy lánnyal, egyetemista korom elején, aki amúgy azóta ilyen álom nő szintű számomra, de ő korrekt módon visszautasított.
Végül 21 évesen a semmiből lett az első kapcsolatom, vele is vesztettem el a szüzességem. Ez 3 évig tartott, 5 éve ért véget, azót sincs senkim, de már nem is akarok.
Ezért a kapcsolatért semmit nem kellett tennem, megtetszettem a lánynak, ő kezdeményezett és ő akarta valamiért nagyon a dolgot én meg belementem. Amúgy nem bánom, hamar belészerettem, csak sajnos a végén ő csalt meg és dobott ki...
Utána volt még két lány akik össze akartak jönni velem, de nem éltem inkább egyik lehetőséggel, illetve volt egy csaj aki szintén nálam kezdeményezett én is próbáltam folytatni a dolgot, de kiderült, hogy csak átvert és amúgy szórakozott velem. Pedig vele simán összejöttem volna, de hát ilyen az élet.
18 körül már szerettem volna, de 27 évesen lett először.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!