Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évesen szerettél volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen szerettél volna először párkapcsolatot és végül mikor jött össze?

Figyelt kérdés
Könnyen összejött vagy sokat kellett tenni érte?
okt. 31. 08:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

6.-ban jött egy új srác az osztályba, kb. minden lány egyből belészeretett. Én is, persze esélyem sem volt nála.

Utána is volt több srác, aki tetszett, de igazából 18 évesen jött össze az első, akivel jártunk pár hónapig. 21 évesen veszítettem el.

okt. 31. 15:24
 22/27 anonim ***** válasza:

1,5 évesen.

22 évesen.

okt. 31. 15:28
 23/27 anonim ***** válasza:
52%
24 évesen szerettem volna és össze is jött 24 évesen.
okt. 31. 15:42
 24/27 anonim ***** válasza:

"Hány évesen szerettél volna először párkapcsolatot"

14

"és végül mikor jött össze?"

23

"Könnyen összejött vagy sokat kellett tenni érte?"

viszonylag könnyen összejött. egyszerűen el kellett jutni az érettség egy szintjére. huszonéveim elejéig párkapcsolati szempontból egy gyerekes gondolkodású kis balf.sz voltam.

okt. 31. 16:13
 25/27 anonim ***** válasza:

16 évesen, de sose jött össze.

Megvetnek, lenéznek a nők mert nem nőttem elég magasra. :(

okt. 31. 20:08
 26/27 anonim ***** válasza:

10-11 évesen szerettem volna egy osztálytársammal. 🤣

Végül 22 évesen lett először.

okt. 31. 21:00
 27/27 anonim ***** válasza:
19 évesen már nagyon vágytam rá, 27 évesen jött össze. Most 40 éves introvertált férfiként sokkal nehezebbnek tűnik ismerkedni mint régebben...
okt. 31. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!