Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor aktívan kerestem, szerettem volna barátnőt, le se tojtak, alig tudtam összeszenvedni egy randit, most meg, amikor kifejezetten nem szeretnék párkapcsolatot, kis túlzással sorban állnak a nők és én válogathatnék?
A kérdés némi pontosításért kiált.
Mörfi szerint a nők csak akkor szoktak érdeklődni egy férfi iránt, amikor az már foglalt. :,D
Elég sok esélytelen férfi kap esélyt. És elég sok jópasi nem. Miért? Mert a nők irreális elvárásokkal mennek neki az ismerkedésnek és csak a top 1% jöhet náluk szóba.
38F incel
Ugyanúgy ismerkedem, mint bármikor, nem volt a környezetemben sem változás. Csak amikor szerettem volna, akkor vagy mind foglalt volt, nem jöttem be neki. Most is ugyanúgy eljárunk a barátaimmal, akár szórakozóhely, akár csak beülni, billiárdozni stb., csak most kb. bárki, akivel megismerkedek, szingli és kapcsolatot szeretne. Viszont én meg most nem szeretnk senkivel.
Nem arról van szó, hogy ülök a szobában és szingli nők dörömbölnek az ajtón. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!