Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor aktívan kerestem, szerettem volna barátnőt, le se tojtak, alig tudtam összeszenvedni egy randit, most meg, amikor kifejezetten nem szeretnék párkapcsolatot, kis túlzással sorban állnak a nők és én válogathatnék?

Figyelt kérdés
okt. 14. 11:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Majd két hónap múlva írd meg, melyikkel jött össze a "sorban álló" nők közül xDDDDDDDDDDDD
okt. 14. 11:16
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
A görcsös igyekezetet mindenki megérzi, de senki se szereti.
okt. 14. 11:18
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Olyan nincsen, hogy te majd elhajtod a fejed hogy "hmph nők" és máris mennek utánad. Olyan van hogy bekerültél egy új környezetbe és magakadt több embernek a szeme rajtad vagy esetleg mostanra "észre vettek" olyan nők akiket eddig nem érdekelőttek felőled úgy.
okt. 14. 11:23
 4/12 anonim ***** válasza:
18%
Nem nagy cucc. Max bekerültél egy olyan munkahelyre ahol a ferfiak javában 90 100 kgok , te meg egy vasággyal együtt 70 kg vagy és most az a trendi.
okt. 14. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:
40%
Azért nehéz elhinni ezt a sornyi nőt. Ehhez annyira jó pasinak kell lenni, hogy ha akarsz kapcsolatot, akkor lesz.
okt. 14. 11:38
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

A kérdés némi pontosításért kiált.

Mörfi szerint a nők csak akkor szoktak érdeklődni egy férfi iránt, amikor az már foglalt. :,D

okt. 14. 11:41
 7/12 anonim ***** válasza:
14%
#6 mörfi helyett incelt akartál írni :D
okt. 14. 12:29
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

Elég sok esélytelen férfi kap esélyt. És elég sok jópasi nem. Miért? Mert a nők irreális elvárásokkal mennek neki az ismerkedésnek és csak a top 1% jöhet náluk szóba.

38F incel

okt. 14. 14:31
 9/12 A kérdező kommentje:

Ugyanúgy ismerkedem, mint bármikor, nem volt a környezetemben sem változás. Csak amikor szerettem volna, akkor vagy mind foglalt volt, nem jöttem be neki. Most is ugyanúgy eljárunk a barátaimmal, akár szórakozóhely, akár csak beülni, billiárdozni stb., csak most kb. bárki, akivel megismerkedek, szingli és kapcsolatot szeretne. Viszont én meg most nem szeretnk senkivel.

Nem arról van szó, hogy ülök a szobában és szingli nők dörömbölnek az ajtón. :D

okt. 14. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Nincs benned meg a görcsösség. A laza önbizalom nagyon vonzó tud lenni.
okt. 14. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!