Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nagyon bejönnek a kifejezetten izmos, sportoló /gyúrós csajok. Biztos vannak bőven olyanok, akik velem ellentétben nem kedvelik ezt a típust. Azon gondolkodtam, az ő oldalukról az, hogy látványosan izmosak, mennyire nehezíti meg az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Mindenesetre nem mindig lehet könnyű számukra az ismerkedés, még akkor sem, ha igyekeznek ők is sportoló, izmos társat találni..

máj. 2. 12:17
A kérdező szavazást indított:
Izmos, sportoló lány vagyok, semmi gondom ezzel, szinte “bárkit megkaphatok”
Izmos, sportoló lány vagyok, nem mindig könnyű, érzem, hogy az emberek egy részénél semmi esélyem
Izmos, sportoló lány vagyok, mindig komoly nehézség volt ismerkedni, nagy hátránynak tartom, hogy ilyen a megjelenésem
Lány vagyok, de nem vagyok izmos:)
24 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%

Ha valaki túlzásba viszi, az férfiszemmel általában visszataszító szokott lenni, én úgy tapasztalom.

Egyik ismerős is nagyon gyúrós csaj, de már évek óta nem is szexel mert hiába nőnemű, nem elég nőies ahhoz hogy akarják a férfiak, pedig nem is csúnya

Persze az igényeik nekik is az egekben, és azért mégis könnyebb helyzetben vannak mint a legtöbb férfi, de azért erősen visszataszító jelenség

máj. 2. 14:49
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Leszámítva a “legfelső” szintet, a szteroidtól eltorzult arcú nőket, az izmosság, definiáltság, erő mind nagyon vonzó egy lányban/nőben. Imádom őket, meg a sportoló lányokat!
máj. 6. 10:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
amikor mar novekedesi hormont meg szuriznak akkor nagyon csunyak lesznek.
máj. 11. 13:36
 4/18 anonim ***** válasza:
40%
Nekem csak azok, akik tésztát gyúrnak egy almáspitéhez és nem akarnak félbehajtogatni. :D
máj. 11. 23:29
 5/18 anonim ***** válasza:
14%
lehet mert meleg vagy azért jonnek be..
máj. 21. 03:28
 6/18 anonim ***** válasza:
8%

[link]

:))

máj. 23. 18:40
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy érdemes lenne, hogy a kérdező linkeljen egy képet, hogy mit ért gyúrós csaj alatt, mert szerintem egyesek teljesen másra gondolnak.

Nem mindegy, hogy agyonszurizott elférfiasodott arcú nőkről beszélünk-e vagy mondjuk ilyenekről:

[link]

Naturálban a nők nem igazán szoktak úgy kinézni, ahogy azt egyesek elképzelik...

máj. 23. 19:11
 8/18 anonim ***** válasza:
25%

"Naturálban a nők nem igazán szoktak úgy kinézni, ahogy azt egyesek elképzelik..."

Mindig a tapasztalatok szerint képzeljük el a dolgokat, azaz ezt is. Akár élő akár virtuális az a tapasztalat. Sokan tvben vagy neten láttak csak ilyen gyúrós csajokat is, de ott is változó hogy kiben hogy maradt meg

Esetemben a gyúrós csaj egy kolléganőm aki teljesen rendesen normálisan néz ki első ránézésre, nem egy izompacsirta a megjelenése. Viszont hiába vannak még szép nagy mellei is neki, akkor is nőietlen és visszataszító jelenség marad, a srácok is kevésbé keresik hiába fiatal.

Ráadásul biszexuális, érezhető nála ez a viselkedésén és megjelenésén is.

A gyúrás és a nőietlen kiállás az nem jól tolerált jellemvonások egy nőnél, férfiszemmel

1# voltam

máj. 23. 22:27
 9/18 anonim ***** válasza:
7. Amit linkeltel sem már a fitnesz kategória..
máj. 24. 01:46
 10/18 anonim ***** válasza:
37%

#8, #9

Természetesen én elfogadom azt a véleményt, ha valakinek a linkelt hölgy már túl sok, nőietlen. Csak fontosnak tartottam, hogy a kérdező tisztázza, hogy mit ért gyúrós alatt, mert az ilyen deformált arcú tesztós "nők" azok a férfiak max 0,0001%-nak fognak bejönni. :D Viszont a linkelt nőhöz hasonlók valószínűleg kicsit többeknek (százalékos tippet nem mernék megkockáztatni :D)

Én például nő vagyok, több éve gyúrok heti 4-5x elég keményen, de aki nem ért hozzá, első ránézésre max annyit mondana, hogy fit vagyok, de semmiképp nem "gyúrós csaj" (pedig én annak tartom magam :DDD)

Ha példát kéne hoznom, talán az alábbi linkeken található hölgyek alkatához hasonlítok leginkább, és soha nem neveztek még nőietlennek / férfiasnak:

[link]

[link]

Lehet nekem béna a genetikám, de szerintem nőként nem olyan egyszerű férfiasra gyúrni magunkat, pedig én is 100kg fölött emelek és 50kg felett nyomok fekve, nem 2 kg-s súlyzókkal hadonászok. :D

máj. 24. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!