Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nagyon bejönnek a kifejezetten izmos, sportoló /gyúrós csajok. Biztos vannak bőven olyanok, akik velem ellentétben nem kedvelik ezt a típust. Azon gondolkodtam, az ő oldalukról az, hogy látványosan izmosak, mennyire nehezíti meg az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Mindenesetre nem mindig lehet könnyű számukra az ismerkedés, még akkor sem, ha igyekeznek ők is sportoló, izmos társat találni..

2024. máj. 2. 12:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
20. Nem nez ki jol de legalabb jol meno vallalkozasa van mi..
jan. 28. 18:18
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

21.

20 vagyok

1. Jól néz ki, csak nem sportos

2. Ja, kva jól menő vállalkozása volt, amikor összejöttünk, a bsc-n tanuló, diákmunkában pénztkereső (nyilván milliós fizetést adnak, duh) egyetemistának, pedagógus szülőkkel (spoiler, a milliárdos tanári fizetés mellett nekik sem volt más extrajó vállalkozásuk) :D

Köszi amúgy, mindenképpen emlékeztetem a férjem ma, hogy mekkora vállalkozása van, mert teljesen kiment a fejünkből :D

jan. 28. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!