Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan reagálnátok le, hogy a csajotok kifejezetten 20cm + segédeszközben gondolkodnának vásárláskor?
* ez nem erről szól
* az alján már ott vannak a gombok
Szerintem ez természetes, hogy nem olyanra vágyik, mint amilyen egy átlag pénisz. Ha egyszer vesz, akkor azért vesz segédeszközt, mert valami újat, izgalmasat szeretne kipróbálni. Például kíváncsi, hogy egy nagyobbal milyen érzés.
Egyébként pedig azok is logikus érvek, amiket az első válaszoló ír.
Szóval én nem érezném magamat megsértve, pedig nagyon messze vagyok a 20 cm-től...
31/F
Nekem nem gond mert pont 20 a cerka...na de ha többet akarna az sem izgatna.
...de ha egy kigyúrt ogre brokis 23 pluszos hapsit akarna...nem tom én se hogy reagálnék. :D
Ez nálatok csak egy élettelen játékszer...szerintem had szóljon mert van aki ettöl durvábbra gerjed...pl faust meg a termos méretű mübrokik.
Mindig van rosszabb hidd el..és kevés az a farok amitöl nincs nagyobb :D
Hiúságunk és alpha hím szerepünk meg tud sérülni ha hagyjuk...amikor nem hagyod azt hívják nyitottságnak a szex sokfélesége felé.
Sok mindent kipróbáltam már a szexben de ez csak úgy megy ha minden érzelmet kizárunk és az élvezetre koncentrálunk.
Lehet hogy ez a jatékszer új irányba tereli majd a nemi életeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!