Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kifejezetten szűz lányt találni egyetlen alkalomra?
Nem partnert, társat keresek, hanem információt, mert kifejezetten ilyen weboldalt nem találtam, ahol kifejezetten szűz lánnyal (nem kiskorú, hanem szűz) lehetek. Pánikbetegség miatt muszáj átélnem, hogy elvegyem egy lány szüzességét, mert hatalmas nagy tüske bennem, hogy nem én vettem el a barátnőmét. Ő azt mondta ha ennyire fontos akkor keressek egyet. Pontosan tudom, hogy megbánnám, de legalább a pánikrohamaim ezen a téren megszűnnének és kvittek lennénk barátnőmmel, akit mindennél jobban szeretek. A mai napig pánikrohamot kapok, ha megtudom, hogy egy lány szüzességét elvették, mert ő felnőttebb lesz, én pedig sose fogom átélni ezt a mérföldkövet a felnőtté váláshoz.
Ha lenne megoldás a barátnőm visszaszüzesítésére, az sokkal jobb lenne, mert akkor nem kényszerülnék erre. Nagyon szörnyű érzés nekem, hogy az élet elmegy mellettem és lassan 30 éves korom ellenére nem voltam képes elvenni egy lány szüzességét. Érzem valamiért, hogy ez kell a felnőtté váláshoz, mert pánikrohamaim vannak amiért ez nem teljesült, ezek a rohamok pedig megnehezítik az életemet.
Remelem ez nem komoly ...
Am meg szaksegiteg kell neked nem pedig egy szuz lany
Hamarosan 30 as pasinal az full gaz azert
Szerintem en a baratnod helyebe kivagtalak volna ...
Japánnal régen a gésáknál külön lehetett licitálni erre.
Szerintem most is vannak olyan azsiak kik hajlandók erre pénzért.
Esetleg a másik lehetőség egy lelkileg sérült lány ki el akarja veszteni mindenképp valakivel. (De ez nem biztos, hogy helyes.)
Ha én lennék a barátnőm kivágtalak volna, mint macskát, de azt tutira nem engedném, hogy szűzekre vadássz. Te totál beteg vagy!
Az én párom például kifejezetten örült annak, hogy nem vagyok szűz, mert az első pár alkalom nem igazán kellemes egy szűz lánynak, így pedig legalább már jó volt az is nekem.
"Pontosan tudom, hogy megbánnám, de legalább a pánikrohamaim ezen a téren megszűnnének."
Az nagyon valószínű, hogy megbánnád, az viszont igen valószínűtlen, hogy a pánikrohamaid megszűnnének ettől.
Tényleg minden bántó szándék nélkül, jó szándékból írom, hogy érdemes lenne inkább pszichológushoz, lehetőleg szexuálpszichológushoz fordulnod.
A felnőtté válás mérföldköve pedig nem az egy férfinél, hogy elveszi egy lány szüzességét. Ha ezt nem tudod rendbe tenni fejben pár másik dologgal együtt, akkor fontos lenne, hogy terápiás segítséget kapj egy szakembertől.
Nem az a te bajod, hogy nem vetted el egy lány szüzességét se, hanem az, hogy kretén vagy.
Nem a felnőtté válás mérföldköve, nem tudom ki adta be neked ezt a nettó baromságot, de felejtsd el!
A barátnőd helyében már kivágtalak volna a csukott ablakon a rögeszméddel együtt.
Keress fel egy pszichológust és kezeltesd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!