Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet kifejezetten szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kifejezetten szűz lányt találni egyetlen alkalomra?

Figyelt kérdés

Nem partnert, társat keresek, hanem információt, mert kifejezetten ilyen weboldalt nem találtam, ahol kifejezetten szűz lánnyal (nem kiskorú, hanem szűz) lehetek. Pánikbetegség miatt muszáj átélnem, hogy elvegyem egy lány szüzességét, mert hatalmas nagy tüske bennem, hogy nem én vettem el a barátnőmét. Ő azt mondta ha ennyire fontos akkor keressek egyet. Pontosan tudom, hogy megbánnám, de legalább a pánikrohamaim ezen a téren megszűnnének és kvittek lennénk barátnőmmel, akit mindennél jobban szeretek. A mai napig pánikrohamot kapok, ha megtudom, hogy egy lány szüzességét elvették, mert ő felnőttebb lesz, én pedig sose fogom átélni ezt a mérföldkövet a felnőtté váláshoz.

Ha lenne megoldás a barátnőm visszaszüzesítésére, az sokkal jobb lenne, mert akkor nem kényszerülnék erre. Nagyon szörnyű érzés nekem, hogy az élet elmegy mellettem és lassan 30 éves korom ellenére nem voltam képes elvenni egy lány szüzességét. Érzem valamiért, hogy ez kell a felnőtté váláshoz, mert pánikrohamaim vannak amiért ez nem teljesült, ezek a rohamok pedig megnehezítik az életemet.

2016. szept. 27. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

És abba belegondoltál már, hogy egy szűz lànynak ez milyen lenne? Csak egy alkalom. Semmi érzelem. Lehet nem is élvezné. De te ezt leszarnád mert végülis téged az hol érdekel neki jó-e?!

Hiszen te csak "felnőtté akarsz válni".

2016. szept. 27. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Ajj már megint te vagy...komoylan mondom te klinikai eset vagy, keress fel egy pszichológust minél sürgősebben, mert nagyon rossz tévképzeteid vannak amik tönkreteszik az életed ezek szerint. Hidd el hogy nem segítene ha elvehetnéd valakinek a szüzességét...abba meg gondolj bele hogy egy lány a szüzességét adja neked, egy ismeretlennek egy alkalomra..ettől nem lenne bűntudatod? Hogy kihasználtad a saját jólétedért és utána eldobtad mint egy papírzsepit? Még mindig nem attól leszel felnőtt hogy elveszed valaki szüzességét, ez valamiért nagyon rosszul rögzült a fejedben és kéne hogy egy szakember segítsen megoldani.
2016. szept. 27. 21:38
 13/15 poiu ***** válasza:
72%
Úgy lehet egyetlen alkalomra, hogy a második alkalommal már nem lenne szűz. Na de komolyan. Egyszerű, szállj be a licitbe, szerintem csinos. [link]
2016. szept. 27. 21:48
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Bármelyik prosti eljátsza neked,hogy még szűz-és a betegséged eltünik.Placebóhatás :)
2016. szept. 27. 22:48
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
Hol van abban a logika, hogy ha egy lány veszíti el akkor felnőttebb lesz viszont ha te akkor nem. Igaza van az elsőnek, pszichológushoz ment inkább mert ez nem normális!
2016. szept. 28. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!