Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mekkora része tartja izgatónak a kifejezetten kövér nőket?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen vélemények, de én azt gondolom, hogy nagyon kevés olyan pasi van, akit a kövér nők izgatnak. (Nagyságrendileg: 165 cm, 90+ kiló)
Mennyit segít a dolgon, ha arányos a hízás?
27/N
2016. szept. 29. 22:06
1/22 anonim válasza:
Nekem bejön, ex barátnőm is hasonló alkat.
2/22 anonim válasza:
semmit,nem birom a zsiros miss röfiket.
3/22 anonim válasza:
Nekem tetszik az olyan, nincs vele baj.
4/22 anonim válasza:
Mit takar az arányos?
Nekem a valóban arányos, formás lányok bejönnek, még ha kicsit 100 kiló felettiek is. Küldj egy képet, ahol látszik az alakod.
5/22 anonim válasza:
van bennük vmi ami marhára fel tud izgatni
6/22 anonim válasza:
Akkor most jön egy negatív komment is.
Nekem nem jönnek be a kövér nők, egy cseppet sem. Bocsi de ez az igazság.
7/22 anonim válasza:
Oszinten? Rosszul vagyok toluk, zsiros a boruk, a hajuk, budosek mindenhol, minden ruhaban rohejesen neznk ki, mindig vsn valami eu problemajuk, osszevissza menstrualnal, tele vannak komplexussal stbstb
8/22 anonim válasza:
Linkelj már egy képet kérdező,hogy mégis kb.milyen alkat vagy?
9/22 anonim válasza:
Na ja, egyszerűbb itt megerősítést keresni, mint felemelni a segged és valamit sportolni. Ettől függetlenül nekem bejönnek a dagi nők. 35/F
10/22 anonim válasza:
Kevesebb, mint amennyi kövér nő van, dehát mit számít ez? Akinek nem jut más, az is belemegy, végülis jobb, mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!