Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akiknek kifejezetten a kövér pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
itt most nem egy kisebb pocakra gondolok, hanem tényleg kövér férfiak. Mi vonz titeket annyira a kövérekhez?2016. jan. 1. 20:43
1/13 anonim válasza:
Az én barátom 190 cm és 140 kiló. Szeretem ha rámnehezedik és a széles vállait is imádom. Férfiasabbnak tartom mint ha vékony lenne és a szél is elfújná. Tetszik hogy szeret enni is, és hogy főzőcskézhetünk együtt bűntudat nélkül és nem csak salátát kell neki kotyvasztanom csirkemellel. :)
2/13 A kérdező kommentje:
Értem. És ti hol illetve hogy ismerkedtetek össze?
2016. jan. 1. 20:52
3/13 anonim válasza:
Társkeresőn :)Sok srác írt nekem, két mackóssal találkoztam csak :)
4/13 A kérdező kommentje:
értem :) akkor lehet nem ártana megpróbálnom :)
2016. jan. 1. 20:58
5/13 anonim válasza:
Kövér nem, csak a macis. Pl exem 190cm volt és 120kg. Nem volt izmos, de számomra még nem is volt kövér. De nem kilóhoz kötöm, hanem ránézésre, hogy bejön e. AZ ilyen 200kg felettiek biztos nem.
7/13 anonim válasza:
Persze, Amerikában nagyon sok nő imádja a kövér pasikat, meg ott ennek is külön mozgalma van BHM!
8/13 A kérdező kommentje:
igen, hallottam már róla
2016. jan. 3. 17:49
9/13 anonim válasza:
nem, hiszen undorítóak. mégis mi tetszene az egészségtelen kövérségükben?
úgy írjátok itt a 120 kg-kat mintha 90 kg-t mondanátok és ez a plusz 30 kg pont annyit jelent hogy a szívinfarktus kockázata a 8szoros a számukra. első válaszoló te is csak kotyvasszad nekik a szalonnás rántottát 10 tojással reggelire, felelősök vagytok azért hogy mindenféle testi bajra sokkal nagyobb az esélyük, mondhatjuk hogy bűntársak vagytok.
le a kövérséggel! az egészségtelen ne legyen már "trendi" és ne hívjuk "cuki mackós"-nak azt aki beteg és segítségre szorul!
10/13 A kérdező kommentje:
ha ez ügyben írtam volna, akkor nem ebbe a kategóriába teszem...
2016. jan. 3. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!