Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan pasik, akik kifejezetten a kövér lányokra buknak?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nem csak belefér, hanem előny is, ha a lány nagyon duci/kövér?
24/L
2015. júl. 7. 11:13
1/15 anonim válasza:
vannak, nekem is van par ilyen fiu ismerosom... nem is ertem oket :D
23l
2/15 anonim válasza:
Biztos hogy vannak, mivel 16 éves korom óta 3 hetet voltam összesen szingli. :D
23L
3/15 anonim válasza:
Én imádom a duci lányokat!!!
Írjatok!! :-)
4/15 anonim válasza:
De eben mi a hihetetlen amúgy? :D
5/15 anonim válasza:
Nemtudom. No vagyok de en sajat magammal rettento kritikus vagyok. 55 kg vagyok es ha felszalad a derekamra par kg en rogton nem eszek es gusztustalannak talalom.
Tok jo h vannak pasik akiknek ez nem az!
6/15 anonim válasza:
Kizárt dolog. Kezdj fogyózni. Aki a dagadtakat szereti az gyogyós lehet.
7/15 anonim válasza:
Ja, vannak ilyen elfajzottak, na de nyilván ők sem adoniszok (akiknek a hájas cocák tetszenek). A legtöbb meg csak azért jön össze dagival, mert neki ez jut, persze utána ráfogja, hogy ez a zsánere.
8/15 anonim válasza:
Nekem egy időben a társkereső adatlapomon az állt, hogy "telt", aztán az első személyes találkozásnál elhúzta a pasi a száját, és azt mondta, hogy bocs, de én teltebbre gondoltam. Neki tényleg a telt/duci/kövér lányok jöttek be.
9/15 anonim válasza:
Engem felizgatnak a kövér lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!