Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik mekkora része tartja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mekkora része tartja izgatónak a kifejezetten kövér nőket?

Figyelt kérdés

Vannak ilyen vélemények, de én azt gondolom, hogy nagyon kevés olyan pasi van, akit a kövér nők izgatnak. (Nagyságrendileg: 165 cm, 90+ kiló)

Mennyit segít a dolgon, ha arányos a hízás?

27/N

2016. szept. 29. 22:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én imádnálak :D Kimondottan a duci nem kimondottan magas lányok az eseteim. Pont tökéletesek az arányaid :D

22/F

2016. szept. 29. 23:20
 12/22 anonim ***** válasza:
Pár éve volt egy hasonló testalkatú szexpartnerem.
2016. szept. 29. 23:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Azt hogy bárhova lehet rájuk pic.sát hajtogatni!
2016. szept. 30. 06:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon bejönnek a ducik!
2016. szept. 30. 09:53
 15/22 anonim ***** válasza:
53%
Úgy kb 0.00 része. Ha minden nap kiírod ezt a kérdést, akkor sem változik a helyzet. Van akinek nem jut jó nő, az beéri dagadttal, de én inkább szent életet élnék.
2016. szept. 30. 10:13
 16/22 anonim ***** válasza:
Kb 0,001%
2016. szept. 30. 12:33
 17/22 anonim ***** válasza:

Valaki elárulná, hogy az ilyen kérdéseknek mi értelme?

Jön valaki, kiírja, magáról 1 jellemző dolgot, hogy bejön e másoknak. Kap egy csomó üzenetet, egy csomó pozitív kommentet és ennyi... Megvolt az önbizalom növelés, de még azt sem tudták meg a válaszolók, hogy az arányosan kövér mit takar.

2016. szept. 30. 14:20
 18/22 anonim válasza:
61%
7# már mert lenne egy köver nő budos? Ugyanúgy tisztalkodnak, mosnak hajat, borotvalkoznak. Nem értem az összefüggést sokszor egy nagyon vékony lánynak több a komplexusa és csúnyább a haja körme a vitamin hianytol. A másik meg a menstruáció. Hülyeség hogy össze vissza menstrualnak, ugyanúgy jár a biológiai orajuk mint egy normál nőnek.
2016. szept. 30. 17:26
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

Egy kövér ember a nagy teste cipelése miatt többet izzad, a hajlatai alapból nagyobb méretűek, és súlyos kövérség esetében olyan helyeken is kialakulnak, ahol másoknak nincsenek hajlatai (hurkák, tőgyek alatt). De az izzadás nélküli, természetes testszaguk szintén jóval nagyobb felületből árad.

Persze, lehet hozni ellenpéldákat, vagy meg lehet említeni, hogy neked van egy sovány, ám büdös haverod, de ettől még nagy átlagban abszolút igaz, hogy a kövérebb emberek büdösebbek. Ezt mindenki tudja és tapasztalja, aki emberek között él.

2016. szept. 30. 18:14
 20/22 anonim ***** válasza:
90%
18-as a z izzadastol meg tulzott faggyutermelestol ami jellemzo rajuk, zsirosabb a boruk es a hajuk. A hajassag miatt es a sok zabalas miatt mindig van valami eu bajuk pl puffadas, epe vese bantslom, pajzsmirigy cukor A budosseget leirtak elotem. A mensi meg a felborult testmukode miatt osszevissza jon meg. 7 voltam
2016. szept. 30. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!