Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nagyon bejönnek a kifejezetten izmos, sportoló /gyúrós csajok. Biztos vannak bőven olyanok, akik velem ellentétben nem kedvelik ezt a típust. Azon gondolkodtam, az ő oldalukról az, hogy látványosan izmosak, mennyire nehezíti meg az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Mindenesetre nem mindig lehet könnyű számukra az ismerkedés, még akkor sem, ha igyekeznek ők is sportoló, izmos társat találni..

2024. máj. 2. 12:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
10. Na az ilyen sportos jo , de amit linkeltel az sok.. olyan ne akarj lenni.
2024. máj. 24. 18:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A sportos feszes csajok szépek.
2024. jún. 16. 22:29
 13/18 anonim ***** válasza:
18%
Azért az nem kicsit humoros, ha egy csajnak nagyobb a bicepsze mint a pasijának. ezek akár ha megvannak a gyerekek (legyártva) elmehetnek csatamaminak később, érdemes lenne nekik megtanulni a harcmüvészeteket is örző-védő szakma is várja őket...
2024. jún. 17. 06:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a többségnek nincs az ismerkedéssel gondja, mert tudja, hol keressen... ált. a hozzájuk hasonlóan sportos, a testépítésre vagy adott sportágakra nagy hangsúlyt fektető férfiak között azért találnak párt maguknak, mert sok embernek nagyon fontos a közös érdeklődési kör és hasonló életvitel... aki meg nem, annak még mindig ott vannak az izomfétises férfiak, ha őt ezt nem zavarja.
2024. jún. 17. 14:05
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
13# Szerintem sokkal viccesebb, ha egy férfi úgy néz ki, mint egy teleszart zokni.
2024. jún. 17. 16:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezek jo csajok, de s deszks sportos alkatuak helyett a telt keblűeket szeretem inkabb
2024. jún. 29. 12:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én imádnak egy gyúrós nőt...

Csak az a gond hogy én egy dagadt tunya csávó vagyok....

Viszont arra kíváncsi lennék tényleg sokkal nagyobb csiklójuk van ?

szept. 19. 19:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17# Amelyik tolja a cuccot pár évig, annak biztos. Ott van például Soós Alexandra(Alex) azért ilyen esetben már komoly mentális bajok vannak. De mindenki azt csinál a testével, amit akar.
okt. 4. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!