Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nagyon bejönnek a kifejezetten izmos, sportoló /gyúrós csajok. Biztos vannak bőven olyanok, akik velem ellentétben nem kedvelik ezt a típust. Azon gondolkodtam, az ő oldalukról az, hogy látványosan izmosak, mennyire nehezíti meg az ismerkedést?

Én imádnak egy gyúrós nőt...
Csak az a gond hogy én egy dagadt tunya csávó vagyok....
Viszont arra kíváncsi lennék tényleg sokkal nagyobb csiklójuk van ?

A belinkelt "gyúrós" nők szépek. Nőiesek, sportosak. A Multi Craze-es lány valószínűleg fitnesz modell, nem klasszikus gyúrós. Erős a combja, feneke, de még nőies és szexi. Ellenben a karján látni, hogy nem bodybuilder.
A 10-es válszoló valószínűleg hasonló lehet. ;)
Én férfiként azt gondolom, hogy egy nő akkor a legszexisebb, ha a nőies formáit láthatóan az izmok adják, nem a háj. Tehát lehet kerek az a fenék, de ne a "szalonnától" legyen az, hanem azért, mert sportol.
Én is járok rendszeresen edzőterembe, ahová sok gyönyörű lány jár, mind szépek, sportosak. Nem illik bámulni, de sokszor vetek rájuk lopott pillantásokat, mert egy sporttól kerek és feszes fenék, comb, vádli az bizony szép.

Izmos, sportoló lány vagyok (nem a popsiragyúrós fajta). Sportoló közegben senkinek nem volt baja ezzel, kifejezetten sok embernek tetszettem.
Aztán pedig véletlen találkoztam egy sráccal (egyáltalán nem sportol), de a személyiségünk 100000%osan összeillik. Nemrég volt az esküvőnk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!